Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Neaopoliti: nie wiem kto to tucznik (świnia?), mahonek i inna medusa. Nie oglądam żadnych patostraemów, bo nie jestem takim przegrywem, że muszę się dowartościować oglądając patologię, abym czuł że mam lepiej od nich.

A, i nie powinien Cię obchodzić mój wygląd. To że jestem paskudny, to tylko moja sprawa ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Zapaczony: Rafonix mógł pokazać mu na wiele innych sposobów, że nie toleruje takiego zachowania, a zachował
  • Odpowiedz
@Atexor: a czy Ty zdajesz sobie sprawę, że wykopek liczył się z konsekwencjami ?
Wiesz, ja bym nie chciał ujawniać swego adresu jakbym był takim pato debilem, bo pewnie ludzie by mi zamawiali lodówki na chatę xD tak jak bonzowi
  • Odpowiedz
@Atexor: znajdź jakiegoś patusa i podaj jego dane i adres w internecie, później się z nim umów na spotkanie. Czego będziesz się spodziewać w takiej sytuacji? Rozmowy przy herbatce?
  • Odpowiedz
@Neaopoliti: Mógł się liczyć, a może liczył że tamten będzie bardziej ogarnięty i co najwyżej postraszy? Nie musiał od razu podchodzić i walić w twarz gościa. Nie popieram zachowania Kuracyji wcale a wcale, ale piętnuje zachowanie tego patologicznego wypierdka.

A co do bonza - czasem mi się przewijał (niestety) na wykopie. Naprawdę nie ogarniam jak można oglądać taki syf. Nie mówiąc już o dawaniu im kasy. Jak koloseum XXI wieku.
  • Odpowiedz
@Zapaczony: dlatego zarówno ten rafo jak i JKM powinni być adekwatnie ukarani, mimo, że na partię tego drugiego głosuję.

Tak, wiedział że może się czegoś takiego spodziewać, niemniej jednak dziwi mnie postawa, że nie zamierza tego nigdzie zgłaszać.

A jak ten facet w kiecce, Rafalala zaatakował nastolatkę także popierasz, bo małej się należało? Idąc Twoim tokiem myślenia mogła się tego spodziewać. Na szczęście jego sprawą zajmuje się prokuratora. Nie wiem
Atexor - @Zapaczony: dlatego zarówno ten rafo jak i JKM powinni być adekwatnie ukaran...
  • Odpowiedz