Wpis z mikrobloga

O HUI, jaki mail dostałem na e-maila pracowniczego xDDD

Od Pani Mary Lucas

Najdroższy,

Przykro mi, że przychodzę do ciebie w ten sposób, piszę do ciebie ten e-mail z szacunkiem i ludzkości, apeluję do ciebie, abyś odrobinę cierpliwości i przeczytał moją wiadomość, natknąłem się na twoją pocztę i mój duch

zaprowadził mnie, żebym się z tobą skontaktował, cóż, naprawdę potrzebowałem kogoś uczciwie szczerego, aby podzielić się z nim swoimi uczuciami i moim obciążeniem, pozwól, że przedstawię się tobie, jestem chybienie. Mary Lucas, 22 lata, jedyna córka nieżyjąca. / Pani Hamson. pochodzi z Wybrzeża Kości Słoniowej w Afryce Zachodniej.

Mój ojciec był bardzo zamożnym biznesmenem, gdy żył, zajmował się importem samochodów i został zabity z powodu bogactwa przez jednego z członków naszej rodziny, aby mógł odebrać majątek mojego ojca, który już zrobił, moja matka zmarła, gdy byłem 6 lat i mój ojciec dbał o mnie, jako jedyna córka, przed śmiercią mojego ojca w prywatnym szpitalu tutaj na Wybrzeżu Kości Słoniowej, gdzie dał ducha, wezwał mnie potajemnie do łóżka i opowiedział mi o suma dziesięciu milionów pięciuset dolarów (10,5 miliona dolarów) pozostawił na koncie przejściowym w banku w Abidżanie na Wybrzeżu Kości Słoniowej. a także powiedział mi, że zachował wszystkie dokumenty, które bank wydał mu, kiedy on

połóż pieniądze, a moje imię zostało napisane jako najbliższa rodzina jako jego jedyna córka, więc kontaktuję się z tobą, aby mi pomóc i stać się moim zagranicznym partnerem, który pomoże mi przelać pieniądze na twoje konto w twoim kraju, mój ojciec mi powiedział

aby znaleźć partnera, który jest moim wyborem, gdzie moje życie może zostać uratowane, więc wchodząc w swój profil, mój umysł skłonił mnie do skontaktowania się z tobą.

Poniżej znajdują się rzeczy związane z tą transakcją:

(1) Czy możesz mnie dobrze złapać, kiedy przyjdę do twojego kraju

(2) Czy możesz być odbiorcą funduszu, ponieważ mam tylko 22 lata.

(3) Czy możesz mi pomóc jako twoja siostra / córka / przyjaciel?

(4) Czy możesz poczynić przygotowania, aby przyjść do twojego kraju po przekazaniu pieniędzy, a także kontynuować edukację, a także zainwestować pieniądze w twoim kraju.

Natychmiast otrzymam od ciebie odpowiedź dotyczącą mojej prośby, przekażę ci wszystkie niezbędne dokumenty dotyczące tego depozytu u kontaktu z bankiem, abyś skontaktował się z bankiem, aby przelać pieniądze na twoje konto

Dziękuję za zrozumienie.

Miss Mary Lucas

Pozwolę sobie tagować #pasta xD

#scam #bekazpodludzi #heheszki ##!$%@? #pracbaza
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach