Aktywne Wpisy

glider_pro +112
Nadszedł ten dzień. Pożegnałem po trzech sezonach Streetfightera V2 i przesiadłem się na większego brata V4S. Pijcie ze mną kompot mireczki i do zobaczenia na drogach i torach🤙
#motocykle #motoryzacja
#motocykle #motoryzacja
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Toxicat13 +3
Mam blisko 30 lat. Większość dorosłego życia byłam sama. Nie potrafię nawiązać bliskiej relacji, pomimo tego, że jestem ekstrawertykiem. Nie potrafię nikomu zaufać - bo czuje, że mężczyźni traktują mnie przedmiotowo. Nie narzekam na brak meskiej atencji - ale czuję, że jest to uwaga, która ma wyłącznie doprowadzić do sytuacji łóżkowej. Jak uwierzyć, że nie wszyscy faceci to dupki? Iks de.
#samotnosc #chcepogadac
#samotnosc #chcepogadac

Komentarz usunięty przez autora Wpisu
https://support.office.com/pl-pl/article/sumy-cz%C4%98%C5%9Aciowe-funkcja-7b027003-f060-4ade-9040-e478765b9939
i potem pofiltrował tabelę według wartści w kolumnach D i G
@rudechynchy: nie wiem dokładnie jakie błędy miałeś, ale na przykład:
=ODCH.STAND.POPUL(JEŻELI((D1:D19=1)*(G1:G19=1);J1:J19))
Oczywiście zatwierdzane Ctrl+Shift+Enter da prawidłowy wynik.
@brak_nicku: wynik wychodzi ale nie prawidłowy, sprawdziłam przeliczając na piechotę
@riizzlaa: dzięki, chociaż to faktycznie nie pomogło ;)
@rudechynchy: Jestem niespotykanie spokojny i dodatkowo próbuję pomóc. Formuła, którą podałem oblicza prawidłowo odchylenie standardowe dla podanych warunków i co do tego nie ma żadnych wątlpliwości. Jeśli coś Ci się nie zgadza, to znaczy, że gdzieś popełniasz błąd, ale nie mogę Ci bardziej pomóc, jeśli nie wiem jaki to błąd - a to najłatwiej jest stwierdzić widząc plik