Wpis z mikrobloga

• 3015
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 41
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 29
@clsnm k---a miałem podobną akcję tylko że sąsiada uczyłem into emula (taki program do ściągania).
No i co mu się z-----o i mnie zawołał.
Wchodzę ogarniam mu aktualizację i widzę że same niemieckie p---o sciaga a jego żona obok siedzi. I powiedzieli że oni lubią się r----ć przy ostrym p---o ( _)
  • Odpowiedz
@Vivadis: ja nie kumam nigdy ludzi którzy siedzą na tel na spotkaniach.. Po co wgl marnujesz czas skoro i tak nie słuchasz? Pogadaj z managarem jak człowiek i tyle
  • Odpowiedz
Mnie wujek (ale znacznie starszy, z 70 lat miał wtedy jak nie więcej) poprosił żebym pokazał mu pokazał baby to mu pokazałem na google grafika xD
Obejrzał ale mówi że woli owłosione to też pokazałem.
Później jeszcze pochwalił mi się, że kobiet to miał "ze czterdzieści". ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
  • 0
parę lat temu mój wujek ze wsi obok (nie taki stary w sumie miał może 37 lat wtedy) kupił sobie pierwszy komputer i internet Orange i poprosił mnie żebym wpadł podłączyć mu kompa, modem i pokazać te internety za flaszkę. No to wpadłem, wszystko pięknie podłączyłem, założyłem maila, facebooka pokazałem stronki o samochodach, o hodowaniu kwiatów i innych jego zainteresowaniach. Wszystko pięknie, zbieram się do wyjścia. A wujek:
ej, seba a weź
Poucz - parę lat temu mój wujek ze wsi obok (nie taki stary w sumie miał może 37 lat ...

źródło: comment_qPmUD0dLZnBUlnj7gwnIK1Vur7dhMjUx.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz