Wpis z mikrobloga

To zasługuje na oddzielny wpis, aby każdy był świadomy ryzyka. Jak widać @Amelcio dokładnie wie w co się ładuje, ale moim zdaniem reklamując masternody wprowadza ludzi w błąd.

@Amelcio ja nie mam problemu z twoją inwestycją bo to twoje pieniądze, ale posty piszesz tak że sporo osób może się złapać nie będąc świadomym ryzyka

A kto Ci każe kupować :) mastenode nie chodzi o rozwój :) to tak Tobie tylko mówię dla uświadomienia. Większość masternode jest tylko scamem. Nie znaczy to że nie dają zarobku i to nawet latami.

Dla mnie się liczy że codziennie wpływa mi od 200 do 550zł resztę mam w dupie.

A tutaj statystyki masternodów

#kryptowaluty
d.....y - To zasługuje na oddzielny wpis, aby każdy był świadomy ryzyka. Jak widać @A...

źródło: comment_k4JIUJ0NObUbUsjGG6Etq8UbHq3EnUUP.jpg

Pobierz
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dlazabawy: Chyba miałeś na mysli : Disclaimer ??? bo DISCALAMER to nie ma takiego słowa w angielskim

A po co mam dodawać? Dodaję bardzo często tego typu wpis. Ale nie zamierzam za każdy razem tłumaczyć ludziom że są odpowiedzialni za własne inwestycje. W każdym razie ja nikomu niczego nie sprzedaję. Oferuję jedynie pomoc przy konfiguracji masternode. A reszte nie obchodzi mnie. Czy ktoś zyska czy straci to juz każdego decyzja
  • Odpowiedz
Przykro mi ale ja byłem całkowicie po za rynkiem krypto od września do grudnia. Więc nie było mnie podczas tej całej pompy. Do krypto wróciłem jakoś w lutym. Nie byłem w krypto bo wystarczył mi zysk z populusa.

@Amelcio przecież przez cały styczeń naganiales na Oyster xD
  • Odpowiedz