Aktywne Wpisy

mirko_anonim +37
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Wasze matki też nie potrafią się przyznać do błędu? gdy delikatnie sugerujecie podczas rozmowy o życiu że wasz #przegryw to jednak ich wina i być może to nie był dobry pomysł na posiadanie dziecka i wychowanie w tych warunkach?
- dorastałem w atmosferze kłótni, sprzeczek, czasem fizycznych starć. Nie wiem co to uczucie, miłość. Bliskość dorosłych ludzi mnie peszy.
- zawsze na coś brakowało pieniędzy, kult oszczędzania na wszystkim,
Wasze matki też nie potrafią się przyznać do błędu? gdy delikatnie sugerujecie podczas rozmowy o życiu że wasz #przegryw to jednak ich wina i być może to nie był dobry pomysł na posiadanie dziecka i wychowanie w tych warunkach?
- dorastałem w atmosferze kłótni, sprzeczek, czasem fizycznych starć. Nie wiem co to uczucie, miłość. Bliskość dorosłych ludzi mnie peszy.
- zawsze na coś brakowało pieniędzy, kult oszczędzania na wszystkim,

#sodastream #gotujzwykopem
Mireczcy. dobre to jest. zadowolony jestem. kupilem se to dzisaj dokladnie taki zestaw za 299zł
i dwa syropy za 37 zł
testy:
Woda gazowana- wychodzi bardzo dobra, z kupna butelkowej wody gazowanej juz rezygnuje.
Syropy:
Pepsi MAX- dla mnie smakuje tak samo jak ta sklepowa, takze rezygnuje z kupna butelkowych.
Pepsi (klasyczna z cukrem)- tu niestety sie troszeczke zawiodlem, ale takze rezygnuje z pepsi butelkowanej. W smaku delikatnie rozni sie
Mireczcy. dobre to jest. zadowolony jestem. kupilem se to dzisaj dokladnie taki zestaw za 299zł
i dwa syropy za 37 zł
testy:
Woda gazowana- wychodzi bardzo dobra, z kupna butelkowej wody gazowanej juz rezygnuje.
Syropy:
Pepsi MAX- dla mnie smakuje tak samo jak ta sklepowa, takze rezygnuje z kupna butelkowych.
Pepsi (klasyczna z cukrem)- tu niestety sie troszeczke zawiodlem, ale takze rezygnuje z pepsi butelkowanej. W smaku delikatnie rozni sie

Nabywcow na allegro na te licencje jest masa. Wszyatkim dzialaja. Aktualizacje chodza. Skad oni maja tyle numerkow? To te same numerki czy inne? MS tego nie sprawdza?
#komputery #programowanie #grafikakomputerowa #windows #linux #biznes
Jeden klucz można wykorzystać xx-razy - stąd tyle tego. Jeden klucz leci do setek użytkowników xD
Zamiast płacić 15zł można też hwid uzyskać za darmo:
http://www.nsaneforums.com/topic/312871-windows-10-digital-license-hwid-generation-without-kms-or-predecessor-installupgrade/
Oczywiscie w celach edukacyjnych ...
Oczywiście nie jest to zgodne z zapiskami licencyjnymi microsoftu.
@wykops2: 15 zł za pirata. Tyle to ja na ryniaszu dawałem 20 lat temu, a teraz to beka.
Lepiej mieć RiGCZ i zainstalować normalnego pirata z TPB :)
@wykops2: Pacz, ja Ci dam za darmoszkę:
27HJH-MV4BT-Y3TDW-6KWT6-JHPM2
288GW-FB678-CRXQX-HDFDY-PK7WR
36XF4-W23JT-QC73W-3C7TV-HGKJF
3W47W-8TW43-CQ33B-CYXD4-V4K2Y
42XG7-T3PBM-WYF3Q-43638-J2794
43H3C-QKP3D-C64HK-F74JF-YJQJW
4DYR3-766DW-2QYRH-6B2BT-29F96
6TX8W-K674X-X4833-3MQ6J-42C6B
72P7Q-4WDG2-7K4F3-CJ87F-K88R7
i co to zmienia? Kupujesz licencję, a nie płytkę czy możliwość odpalenia programu.
Komentarz usunięty przez autora