Aktywne Wpisy
Wystarczy, że przez te 4 lata KO zrobi jedną rzecz i mają zabetonowane zwycięstwo w kolejnych wyborach:
Głosowanie przez mObywatela
I PiS ze swoim betonem ze średnim IQ 65 zostaje zrównany z ziemią.
#wybory
Głosowanie przez mObywatela
I PiS ze swoim betonem ze średnim IQ 65 zostaje zrównany z ziemią.
#wybory
Kejesen +4
Co najczęściej pijecie rano? Ja osobiście zieloną herbatę lub kawę, bez cukru, co dla niektórych jest dziwne
#pytanie #kiciochpyta #kawa #herbata #gownowpis
#pytanie #kiciochpyta #kawa #herbata #gownowpis
Co najczęściej rano pijecie?
- Kawa z mlekiem i cukrem 17.7% (329)
- Kawa z cukrem 6.6% (123)
- Kawa z mlekiem 37.8% (702)
- Herbata z cukrem 9.2% (171)
- Herbata 21.5% (399)
- Zielona herbata z cukrem 1.2% (23)
- Zielona herbata 6.0% (112)
#logikarozowychpaskow #zwiazki #zazdrosc
Hej.
Mirek, 26 lvl here. Jestem w 7 letnim związku, mieszkamy razem od 5 lat, różnie to bywało, ale sumując nie było większych afer.
Miesiąc temu wziąłem ją na spotkanie z grupką znajomych z pracy i wśród których była jedna całkiem całkiem dupeczka, lubiąca erotyczne żarciki itp.
Od tego czasu nie mam życia, sprawdzany jest mój mesendżer, telefon, przeglądarki itp.
Prawdą jest, że niektóre z nich to przesada, ALE ja wewnątrz siebie wiem, że jestem uczciwy i nie zamoczyłbym w zakazanym owocu.
Chorobliwa zazdrość doprowadziła kilka dni temu do ogromej kłótni, szarpanin i histerii w stylu "nie chce żeby ona żyła".
Wyszedłem dziś na zakupy i dostałem smsa "ratunku blsdturrc", różowa leży #!$%@? w trupa i obrzygana. Na 1 rzut oka myślałem, że to jakieś tabletki.
Oczywiście wszystko "moja wina", bo powiedziałem że mam dość bycia niewolnikiem i zmieniam hasła do FB itp.
Myśle, że chyba jest coś takiego jak zaufanie a nie życie w wirtualnym więzieniu.
Sumując, rozmowa nic nie daje, tylko pogarsza. Dodam tylko, że kiedyś leczyłem farmakologicznie depresje i fobie i niezbyt chętnie widze odcinanie się od ludzi.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: akado
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla młodzieży
@AnonimoweMirkoWyznania: Poszanowanie prywatności korespondencji to podstawa. Jeśli ktoś nie respektuje tak elementarnych zasad to inne też pewnie będzie łamał lub naginał.
Komentarz usunięty przez autora