Najlepsze słuchawki dokanałowe do muzyki i grania w komputer? W nausznych już po kilku godzinach bolą mnie uszy. #audioboners #sluchawki #pcmasterrace #gry
@Niestabilny: jak porzadne "gumki" ogarnie to nie beda. W zwyklych silikonach nawet 20 minut bylo ciezko wytrzymac, a z porzadnymi gabkami mozna i 10 godzin siedziec bez dyskomfortu
@Norskee: próbowałem wielu modeli dokanałowych. Zarówno tych z górnej półki (Bose, Shure) jak i niższej i zawsze mam problem z bolącymi uszami po około godzinie (mam dość ciasny przewód słuchowy). Ze słuchawkami over ear nie mam żadnych problemów
@Norskee: masz problem ze zrozumieniem, że to co tobie pasuje i jest dobre nie koniecznie przypasuje innym :) Przecież ja nie piszę, że dokanałowe są c-----e tylko, że u mnie się nie sprawdzają z powodu mojej anatomii ucha. Nosze tez okulary i nauszne zwykłe tez u mnie odpadają bo przyciskają mi małżowiny do oprawek okularów co powoduje ból i tyle. Cena nie gra roli i jakość gąbek, gumek w dousznych
@Niestabilny: ja p------ę. Stary, ja powiedziałem, że wszystko to kwestia gumek, a nie słuchawek, więc co ty mi tu p--------z, że ja czegoś nie rozumiem XDDDDDDDDDDDDDDDDDD Dalej nie czytam, bo już granica żenady została przekroczona
Stary, ja powiedziałem, że wszystko to kwestia gumek
@Norskee: no właśnie potwierdziłeś, że nie rozumiesz, bo wyraźnie napisałem, że próbowałem wszystkiego i u mnie to nie działa a ty mi o piankach i gumkach.( ͡°͜ʖ͡°)
@Niestabilny: ale ja nikomu nawet nie napisalem ze skoro mi pasuje to innym tez musi, weź człowieku to zrozum w końcu xD Jak dobrze poszukasz to i dla siebie znajdziesz albo po prostu pójdziesz zrobić odlew i już nie ma opcji żeby cokolwiek uwierało
@Niestabilny: czarnolisto, bo widzę że ktoś tu ma problemy z czytaniem albo logicznym myśleniem. Jak nie chce ci się szukać, to idź zrobić odlew i nie zawracaj d--y XD Jak ktoś kupuje drogie słuchawki, to nawet ich raz nie zakłada ze stockowymi gumkami, tylko od razu leci robić sobie odlewy i robi gumki na zamówienie
@Norskee: Czyli w takich Snabach Overtone'ach EP-101M są c-----e nakładki, tak? Bo myślałem nad ich zakupem, głównie ze względu na twarde etui ( ͡°ʖ̯͡°)
#audioboners #sluchawki #pcmasterrace #gry
@freezzu: to kup sobie słuchawki typu over ear. Przy dokanałowych tez jest spora szansa, że zaczną cie bolec uszy po pewnym czasie
@Norskee: próbowałem wielu modeli dokanałowych. Zarówno tych z górnej półki (Bose, Shure) jak i niższej i zawsze mam problem z bolącymi uszami po około godzinie (mam dość ciasny przewód słuchowy). Ze słuchawkami over ear nie mam żadnych problemów
Przecież ja nie piszę, że dokanałowe są c-----e tylko, że u mnie się nie sprawdzają z powodu mojej anatomii ucha. Nosze tez okulary i nauszne zwykłe tez u mnie odpadają bo przyciskają mi małżowiny do oprawek okularów co powoduje ból i tyle. Cena nie gra roli i jakość gąbek, gumek w dousznych
@Norskee: no właśnie potwierdziłeś, że nie rozumiesz, bo wyraźnie napisałem, że próbowałem wszystkiego i u mnie to nie działa a ty mi o piankach i gumkach.( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Norskee: a co to niby oznacza? Nie rób z siebie debila chociaż :)