Wpis z mikrobloga

Myslalem zeby przerzucic sie na #android bo ten iogryzek z kazdym ich pomyslem jest gorszy, rzeczy ktorych myslalem ze nie da sie z----c oni pokazuja ze jednak da sie z----c ( ͡° ʖ̯ ͡°) Ostatni iphone na jakim sie zatrzymalem i mam go najdluzej to SE gdyz lubie telefon ktory mozna obslugiwac jednym palcem ale po ostatnich paru update’ach chlopaki z apla juz polecieli grubo i ten telefon tez musze niestety wrzucic do szuflady i wybrac juz cos z wiekszym wyswietlaczem (chyba ze znacie cos co najlepiej wygladaloby jak iphone 4 i mialo sensowne parametry a w szczegolnosci aparat). Myslalem nad #xiaomi #mi6 bo jednak flagowce sa dosc drogie a ja chce kupic telefon do 2k. Ma ktos z Was mi6 i opisalby jego wady i zalety? No chyba ze znacie jakis sensowny zamiennik za xiaomi?
  • 40
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@znikajacypunkt: jak tyl sie palcuje to etui obowiazkowe i ja i tak wole wydac te 2 stowki na folie i etui niz potem bulic za wymiane wyswietlacza kwote bankowo wieksza niz te 2 stowki
  • Odpowiedz
  • 0
@Starakur_a: z tylu jest napisane honor ( jakis chyba krajowy producent i ciekawe czy ma jeszcze modele bog i ojczyzna bo takiego boga 128gb bym przytulil)
  • Odpowiedz
@Bartdz: to ma brandowany telefon musi przeflashowac na czysty system (nie ogarnie)

: > Jakkolwiek mocne by nie bylo to przy upadku z kieszeni takie szkielko peka?

pęka dokładnie tak samo jak w iphonie

ps. tak se mysle że skoro nie wiesz co to bootlogo i honor to moze lepiej jednak zostan przy jabłku bo szkoda twoich nerwów
  • Odpowiedz
@Bartdz trzeba sobie założyć że szkło nie ochroni w 100% wyświetlacza przed pęknięciem, ale lepsza taką ochrona niż żadna. Ja mam etui za 10 zł, szkło za 20 zł. Moim zdaniem więcej nie ma sensu wydawać
  • Odpowiedz
  • 0
@Starakur_a: ale na ajfony nigdy nie zakladalem szkla tylko folie na ajfony 5 kosztuje chyba 8 dych i daje rade folia bo nie zarysujesz a ostatnio maja folie ktore sa podobno hitem i sa twarde jak te wszystkie szkielka ale nie pekaja przez byle upadek
  • Odpowiedz
  • 0
@Starakur_a: spoko skumam i to szybko bo przeciez instalujac softa nie idzie rozwalic hardweru tak? Jesli tak jest to na 3 dzien bede mial juz na nim wszystko wgrane. A nie kumam tego bo ta wiedza byla mi potrzebna przy symbianach a potem na jabku takie problemy odpadaja wiec dla tego jestem laik z wyboru
  • Odpowiedz
@Bartdz a używaj do woli ja wolę telefon w ręce taki jak zrobił go producent a nie oklejony jakimś odstającym gównem i plastikowym etui (jak się rozbije to kupię sobie nowy chociaż dziewczyna miała szkło i etui w Samsungu i jak jej spadł na beton to wyświetlacz i tak poszedł w mak)
  • Odpowiedz
  • 0
@Starakur_a: rozumiem Cie w 100% bo kazda rzecz ktora dolozymy do telefonu spowoduje ze on bedzie brzydszy i moje srodowisko to glownie wierni klienci apla i chyba zaden nie ma etui bo ich stac na nowy telefon a mnie jakby moze jeszcze byloby stac na nowy ajfon to p------e to i wole wydac na cos innego niz co chwile biegac do serwisu i tam zostawiac pieniadze
  • Odpowiedz
  • 1
@Starakur_a: @znikajacypunkt: no dobra zaczalbym mala zabawe, powiedzcie tylko gdzie moge znalezc informacje jakoe wersje androida kompatybilne sa z danym modelem i gdzie najlepiej pobrac androida. Czy to dziala jak prawie wszedzie i nie ma jednego dobrego miejsca w necie?
  • Odpowiedz
  • 0
@zeek: ten sony to calkiem, calkiem. Jest niewiele wiekszy i ciezszy od iphone se i w zasadzie aparaty ma lepsze od iphona chodz juz nie wiele ale coz jest 2 lata mlodszy ( ͡° ͜ʖ ͡°) szkoda jedynie ze 2,5k ale moze bedzie warto, wezme go pod uwage i porownam z dotychczasowym liderem mi6. Dzieki wielkie Mirku
  • Odpowiedz