Wpis z mikrobloga

Myslalem zeby przerzucic sie na #android bo ten iogryzek z kazdym ich pomyslem jest gorszy, rzeczy ktorych myslalem ze nie da sie #!$%@? oni pokazuja ze jednak da sie #!$%@? ( ͡° ʖ̯ ͡°) Ostatni iphone na jakim sie zatrzymalem i mam go najdluzej to SE gdyz lubie telefon ktory mozna obslugiwac jednym palcem ale po ostatnich paru update’ach chlopaki z apla juz polecieli grubo i ten telefon tez musze niestety wrzucic do szuflady i wybrac juz cos z wiekszym wyswietlaczem (chyba ze znacie cos co najlepiej wygladaloby jak iphone 4 i mialo sensowne parametry a w szczegolnosci aparat). Myslalem nad #xiaomi #mi6 bo jednak flagowce sa dosc drogie a ja chce kupic telefon do 2k. Ma ktos z Was mi6 i opisalby jego wady i zalety? No chyba ze znacie jakis sensowny zamiennik za xiaomi?
  • 40
  • Odpowiedz
@Bartdz: @FoczanPingwianu: Dokładnie, aparaty są słabe - ale w moim mi6 mi w zupełności wystarczy. Przy dobrym oświetleniu zdjęcia są ładne, zwłaszcza makro. Nie narzekam na baterię, trzyma naprawdę spoko. Telefon bardzo szybki. Do 1300 zł lepszego nie kupisz. Wrzucić jakieś przykładowe zdjęcia?
  • Odpowiedz
@Bartdz: mam mi6 (6/128 ceramic edition) od paru miesięcy i kocham ten telefon od pierwszego dnia. Pod względem hardware, szybkosci działania, wykonania ten telefon przewyższy twoje oczekiwania. Problemem może być android i miui jeżeli całe życie miałeś jabłko.
  • Odpowiedz
  • 0
@Starakur_a: no w zassasdzie nokia n 95 i potem jablka ale mysle ze sobie poradze z mala pomoca mirkow znajocych sie na androidach (bo dobrze slyszalem ze warto wgrac jakis czysty android czy jakiegos roota robic?)
  • Odpowiedz
@Bartdz nie rób żadnego rota i nic nie wgrywaj bo to już dawno nie jest potrzebne Tak jak wyciągniesz telefon z pudełka z miui global stable taki używaj (wszystko działa tak jak powinno a jak ktoś się bawi w jakieś custom Romy to bardziej dlatego że to lubi a nie że musi)
  • Odpowiedz
  • 0
@Starakur_a: a to spoko, balem sie ze dalej na androidzie tak jest ze telefon trzeba se zrobic samemu ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dziewczyna podczas wlaczania telefonu ma jakas animacje operatora, jak to wywalic?
  • Odpowiedz
@Bartdz głośniczek jest bardzo cichy. Wykonanie bardzo dobre. Nie skrzypi pod naciskiem. Jest bardzo śliski i tył bardzo się palcuje. Dwa upadki mi przetrwał. Jednak lepiej zaopatrzyć się w szkło i etui.
  • Odpowiedz