Wpis z mikrobloga

To tylko Laguna, ale nie zamieniłbym na nic innego za te pieniądze i w tej klasie :). Szczególnie teraz po zmianie felg i sprężyn. Razem z 4control prowadzi się bajecznie i mega pewnie.
Już ponad rok Laguną jeżdżę i jestem bardzo zadowolony. Wersja GT 2.0 dCi 178km.

#chwalesie #pokazauto #renault #laguna #motoryzacja
6acek - To tylko Laguna, ale nie zamieniłbym na nic innego za te pieniądze i w tej kl...

źródło: comment_ImHTOhvWEyOPwJEDHDCKdKOKLNtb5wlZ.jpg

Pobierz
  • 58
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

2.0 dCi 178km

@6acek: szkoda, że nie benzyna. Tak samo rozwojowa a idzie lepiej i z LPG koszty eksploatacji dużo niżesz. Mimo tego, Laguna, szczególnie mk3 to bardzo spoko autko.
  • Odpowiedz
@Zielony34: też brałem pod uwagę, ale było ich znacznie mniej i w momencie gdy szukałem były średnio o 6-7 tysięcy droższe. Do tego uparłem się na niebieską co już mocno zawęziło ilość samochodów w sprzedaży.
A do tego diesla może kiedyś dołożę parę koni :).
  • Odpowiedz
@6acek: ostatnio jeździłem laguną, i przy przekraczaniu prędkości 130, w kabinie słychać gwizd, taki jakby się woda gotowała... nie mogę znaleźć przyczyny albo miejsca tego gwizdu. Masz może ten sam problem ?
  • Odpowiedz
@6acek: to samo z Vectrą C GTS, auta z 2.0T - 175KM są droższe, tylko dla tego, że są z 2.0T. Sam takiego szukam i pewnie również się na kombi skończy, jak nie znajdę Signuma w rozsądnych pieniądzach.
  • Odpowiedz
@6acek: Za Lagunke zawsze plusik. Żadne inne kombi nie ma takiej zgrabnej dupci. A trójka jest bardziej niezawodna niż niemieckie szroty. Tylko wymieniaj olej i filtry co 15 tysi a nie long life co 30 bo się panewki zatrą.
  • Odpowiedz