Aktywne Wpisy
Metylo +70
Dobra robota panie Midel, piękny chów Polaka zwyczajnego
#nieruchomosci
#nieruchomosci
MarianJanusz +131
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
a no o [ten wpis](https://www.wykop.pl/wpis/32004863/odnosnie-tego-wpisu-ja-#!$%@?-niektorzy-z-was-ch/) - ktos mu go podlinkowal, mowiac ze jestem psychiczna bo chce znecac sie nad dziecmi. No i wywiazala sie dyskusja - nigdy o tym nie rozmawialismy bo jestesmy para od kilku miesiecy wiec i potrzeby nie bylo no ale jak sie okazalo, on nie pozwoli nigdy uderzyc swojego dziecka jak niegrzeczne by nie bylo, ja powiedzialam, ze sie z tym nie zgadzam i klapsy w dupe sa jak najbardziej ok jesli dzieciak zasluzy no i dosc dlugo sie o to klocilismy, az powiedzial ze on nie chce miec w swojej przyszlej rodzinie zachowan patologicznych i nie spodziewal sie po mnie takich pogladow zwlaszcza widzac, jak traktuje swoje siostrzenice - no ale to co innego, cudzych dzieci nie bede bic bo od wychowania sa po czesci rodzice, a ja co najwyzej im moge przekazac ewentualne nieprawidlowosci w zachowaniu dzieci.
Tak czy siak postanowil mnie zostawic bo powiedzial, ze te kwestie sa akurat dla niego bardzo wazne ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Co powinnam zrobic? Nie chce zmieniac swoich pogladow ze wzgledu na faceta z ktorym nawet nie wiem czy w przyszlosci bym sie nie rozstala z innych powodow, ale z drugiej strony kocham go i zalezy mi na nim i nie chce sie z nim rozstawac, a z trzeciej strony kwestia wychowania dzieci jest bardzo istotna i rodzice powinni byc w niej zgodni.
Nie wiem, czy przeprosic go, kupic 6-pak piwa i powiedziec, ze zmienilam poglady, czy raczej zapomniec juz o nim i w przyszlosci zwiazac sie z kims kto ma takie same poglady?
#tfwnobf #logikaniebieskichpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki
_________________________________________________________________________________
#opowiescimango - chcesz byc na bieżąco? OBSERWUJ :-)
Co zrobic?
@RudyKanalarz: bo to jest forma kary a nie rywalizacji. lepiej dziecko wychowywac w utopii, niech zyje w przekonaniu, ze przemoc nie istnieje i ze jak podskoczy do starszego i silniejszego kolegi ze szkoly to on nic mu nie zrobi
@haujot: a kto mowi o #!$%@? w twarz? xD mirko w pigułce, znane są tylko skrajności - albo nie bić wcale albo #!$%@? w twarrz xD usun konto bo z takimi argumentami nawet nie bede dyskutowac xD karanie to froma wychowania, wychowuje sie dzieci a nie dziadkow.
xDDDDDDDD
Z tym się nie mogę zgodzić - to dzieci są idiotami, z takimi nie da się dyskutować, ani przekonywać i "ja chce" jest dla nich ważniejsze, niż to że mogą sobie zrobić poważną krzywdę. Możesz takiemu tłumaczyć, że to złe, niebezpieczne i nieodpowiedzialne, ale ono i tak to zrobi, bo się da, albo