Wpis z mikrobloga

@cleanfading: nie, jezeli ustawiasz takie konto na podstawowe na konsoli to korzystasz z gier ps plus na swoim oryginalnym koncie(grasz i zdobywasz trofea, a po 14 dniach znowu to samo robisz)
  • Odpowiedz
@cleanfading: 240* xD Ja bym kupił ale kupiłem scrackowane konto i jest tam autoodnawiajacy sie ps plus xd Takie konta jak nie zmieniasz danych to wlasciciel sie nawet nie kapnie ze ktos jego konta uzywa xD
  • Odpowiedz
@iMarek22: możesz dostać bana na konsolę za używanie kont z podpiętymi kradzionymi kartami. Czyli nie będziesz mógł zalogować się z żadnego konta do psn, konsola do wyrzucenia jeśli chodzi o granie online (widziałem już takie na allegro więc to nie żadna legenda, co najwyżej nie zdarza się zbyt często).
  • Odpowiedz
@iMarek22: hmmm, no okej, jeśli to rzeczywiście działa na takiej zasadzie, że łebki ustawiają hasło 123 i się nie orientują że ktoś gra na ich koncie to całkiem sprytne.

Ale zawsze jest szansa że zgłoszą to do Sony, a Sony może się zainteresować historią twojej konsoli i jeśli to nie pierwszy raz to wlepią bana.

Ale nie wiem dokładnie za co banują a za co nie, więc może ci się
  • Odpowiedz
@MisPluszowyZWadaWymowy: Z tego co pamiętam to musiałem dodac karte debetowa/kred zeby uzyskać tego triala xD A co do tych kont, to nawet praktycznie nie ma opcji zeby zobaczyc ze ktos na "twoim" koncie siedzi bo jak robisz swoja konsole podstawowa to typek i tak sie loguje na swoje konto wiec gra na swoim a ja tez na swoim tylko ze z mozliwoscia wbijania wszystkiego i grania online i "dzielenia" sie
  • Odpowiedz
@iMarek22: no tak, ale jestem prawie pewien że istnieje opcja generowania sobie takich kart + wcale nie potrzebujesz osobnych kart do osobnych kont, Sony w przeciwieństwie do np. Netfliksa w ogóle nie robi problemu z kupowania wielu triali tą samą kartą. Jest tylko kwestia ile można jedną zrobić w hurcie.
Tak czy siak nie będą się tym zajmować bo nikt za nic nie płaci, nikomu pieniądze nie znikają.

No jeśli
  • Odpowiedz