Elo mirasy, jak poniedziałek? Siedzę sobie, żebyście mogli dzisiaj w #warszawa rzucać bułki, palić wędliny itd. ( ͡º͜ʖ͡º) #mirkohooligans bądźcie dziś grzeczni, proszę :) #policja #heheszki #legia
@Pan_M-------u: nie ma czegoś takiego jak przykaz mandatów. Jeżeli ktoś odpala race, to mam obowiązek zareagować (na meczu to przestępstwo, tak jak dziś to wykroczenie czyli mandat). A jak ja zakończę interwencje, to już ode mnie zależy. Czy to będzie pouczenie, mandat 50 zł czy 500. Dużo zależy od podejścia sprawcy wykroczenia i zachowania w trakcie interwencji
@tapek: szczerze? Nie wiem. Nie spotkałem się w żadnym akcie prawnym dotyczącym policji z tym zapisem. Masz mnie ( ͡°͜ʖ͡°) niemniej, kominiarki zakładane są na wyraźne polecenie dowódcy, nie jest to samowolka policjanta. Mam nadzieje, ze rozumiesz dlaczego oddziały prewencji maja kominiarki?
@EliotAlderson: Kiedyś takie bysiory jak Wy wpadły do pociągu, którym jechałem i przegoniły kiboli do następnych wagonów. Od razu się zrobiło przyjemniej ( ͡°͜ʖ͡°) U Was wszyscy tacy wysocy są? xD
Mam nadzieje, ze rozumiesz dlaczego oddziały prewencji maja kominiarki?
@EliotAlderson: tak, z takiego samego powodu jak ci z drugiej strony barykady, nie będący w tyralierze ( ͡°͜ʖ͡°)
Jak mnie pamieć nie myli to powszechność stosowania kominiarek to ok. 2002-2004 r (wcześniej to tylko pododdziały z shotgunami). "Wąsy" kilka razy się przejechali na rozpowszechnienie sprzętów do nagrywania i dlatego każą wam teraz je zakładać.
#policja #heheszki #legia
@piniondz: stamina 100, więcej nie potrzebuje.
@polek172: czekaj, zapytam zatrzymanego, może ma ( ͡º ͜ʖ͡º)
U Was wszyscy tacy wysocy są? xD
@EliotAlderson: tak, z takiego samego powodu jak ci z drugiej strony barykady, nie będący w tyralierze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak mnie pamieć nie myli to powszechność stosowania kominiarek to ok. 2002-2004 r (wcześniej to tylko pododdziały z shotgunami). "Wąsy" kilka razy się przejechali na rozpowszechnienie sprzętów do nagrywania i dlatego każą wam teraz je zakładać.
Komentarz usunięty przez moderatora