Wpis z mikrobloga

@Fryceusz: Mimo, że jeżdzę na yanosiku to szanuję. W sumie tym co jeżdżą nieoznakowanymi betkami a szczególnie 7 po bor to trochę zazdroszczę ( ͡º ͜ʖ͡º) Sam wybrałeś drogówkę czy Ciebie tam oddelegowali? @mati9815: Od dwóch lat jeżdzę betką i tylko raz miałem kontrole i to dlatego, że widząc jadący radiowóz zwolniłem z 160 do 110 by przypału nie robić(droga dwujezdniowa bez kategorii
  • Odpowiedz
@Zydomasoneria: staram się wystawiać na ile mi pozwalaja warunki i mierze w kamizelce. Jak ktoś się wpakuje to nie mam nic mu ciekawego do powiedzenia.
Cholera poszło w gorace. Słuchajcie, spróbuje otworzyć autorski tag gdzie będą ciekawostki z mojej służby i jakieś ciekawe informacje o których mi wiadomo. Chetnientakze odpowiem na pytania gdyby ktoś jakieś miał- zapraszam na pw. Na AMA jest dla nie chyba trochę za wcześnie. Szukam pomysłu
  • Odpowiedz
@qbicone: bo nie widziałem jej już 2 lata. W określonych warunkach się nadawała do pracy ale więcej z niej szkody jak pozytku. Pamiętaj że telewizja jest nastawiona na wywołanie emocji u ogladajacego i nie liczyłbym na osad który jest w porządku dla osób pracujących w policji przy połączeniu słów radar mandat i drogówka.
  • Odpowiedz
@Kielek96: od jednego jest wykroczenie jakby nie było @qbicone: jeżeli czułaś się pokrzywdzony pomiarem to jak najbardziej miałeś rację idąc do sądu. Policjant też człowiek pomylić się może
  • Odpowiedz
@Fryceusz: pytanko Panie bagieta, czy zgodne z prawem jestem jak stoicie sobie w nocy na poboczu z włączonymi światłami i oślepiacie kierowców nadjeżdżających z naprzeciwka? Dzięki czemu nie ma opcji szybkiego zidentyfikowania bagietowozu jak i samych bagiet. Ostatnio zauważyłem taką praktykę i jest ona dla mnie co najmniej patologiczna i stwarzająca zagrożenie w ruchu drogowym (możliwe, że nawet światła specjalnie ustawione były nieodpowiednio)
  • Odpowiedz
@Fryceusz: Ile premii dostaniesz za trzepanie na wylocie wioch czy innych ultrasensownych miejscach jak szkoły w niedziele i mierzenie "piratuff" jadących 65/50? xD
  • Odpowiedz