Aktywne Wpisy

lucius39 0
Mam pytanko... może mądre, może głupie, nie wiem.
Czy cięcie drewna szlifierką kątową (desek, grubości 1,6cm) wiąże się z jakimś poważnym niebezpieczeństwem? Zauważyłem, ze bardzo grzeje się tarcza (no i jest od cholery pyłu) ale to jeszcze jakoś da radę znieść. Pytanie w zasadzie jest raczej z ciekawości bo to jest masakra i jutro wybieram sie po tarcze do cięcia drewna ale czy ktoś to tutaj praktykuje w sytuacjach awaryjnych?
Nie krzyczcie,
Czy cięcie drewna szlifierką kątową (desek, grubości 1,6cm) wiąże się z jakimś poważnym niebezpieczeństwem? Zauważyłem, ze bardzo grzeje się tarcza (no i jest od cholery pyłu) ale to jeszcze jakoś da radę znieść. Pytanie w zasadzie jest raczej z ciekawości bo to jest masakra i jutro wybieram sie po tarcze do cięcia drewna ale czy ktoś to tutaj praktykuje w sytuacjach awaryjnych?
Nie krzyczcie,

Farezowsky +46

#neuropa #bekazprawakow #bekaznarodowcow #polityka
źródło: comment_4pRTv04LFhWYIK237mZtE3iIcHsDqmLo.jpg
Pobierz@bart16: XD Masz jakiś link?
źródło: comment_lV2w26OqZkUM0ip3qlFCvYY8EDDcKE74.jpg
Pobierzźródło: comment_YbjObpubXZPGwpP3Dnx8Q7fRSAktMGS2.jpg
Pobierzźródło: comment_uhJp2kR6qKpnb5B4nTeWPdOWqL4CsM9l.jpg
Pobierz@11mac11: roszczenia żydowskie są tematem znanym od lat powojennych, gdy
@Inspektor_Kontroli_Skarbowej: I pewnie gdyby Michalkiewicz napisał, że Ziemia jest kulą to też byś zakopał, tak?
Cóż normalni ludzie uważają, że gdy ktoś "p------i głupoty" to jest to raczej oczywiste i nie trzeba tym co miesiąc spamować. No chyba, że jest inaczej i próbujemy manipulować, czyż nie?
W ogóle może
źródło: comment_aSrHJFKzQVQYuvVBWhOFfjZomOt32qLv.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_wNBmF3tiq9fR8SG5VxZGBXXAlFD0z0C6.jpg
Pobierz