Aktywne Wpisy

PorzeczkowySok +30
zrobiłem sb pitce, mam do niej monsterka, Karola i średni humor
źródło: IMG_20250802_015433638_HDR
Pobierz
wfyokyga +11
Obejrzałem se tego ducha w pancerzu i podobają się dla mnie. Powinien być o godzinę dłuższy minimum, sama historia taka se ale audiowizualnie to był sztos. Teraz to nie wiem co z tego animu obejrzeć, może w końcu tego patlabora lub akiru. To też ma serial, dobry? Jakie jeszcze retroanimu dobrze wizualnie warto zobaczyć? Oprócz bajek.
#anime #animedyskusja
#anime #animedyskusja
źródło: temp_file6323320850859491679
Pobierz

@BzdziagwaLujka: i prawidłowo. Lepiej nie karmić trolli
Szybkiego powrotu do zdrowia życzę
Zdaje sobie sprawe, ze dzieląc sie tutaj moimi prywatnymi sprawami jestem na fali ostrzału ale ja to traktuje jako pewnego rodzju oczyszczenie, bo pomaga mi to przezywac pewne rzeczy i poukladac sobie w glowie. Dlatego nie mam zamiaru przestawać i bylam swiadoma tego, ze niektórym sie to
@BzdziagwaLujka: Niestety to już nie jest ta strona co kiedyś, im stawała się bardziej popularna tym poziom się zaniżał i teraz oscyluje w granicy zera. Nie ma co mieć wielkich nadziei na pomocne komentarze jeśli siedzi tu pełno dzieci z gimnazjum lub starszych którzy się zachowują jakby ledwo podstawówkę
Nie mogę, bo nie mam tak dobrze, że ktoś będzie mnie utrzymywał. Btw. jak tam ajfon?