Wpis z mikrobloga

Pytanie do mirków z #grafikakomputerowa. Chciałem zrobić taki animowany klikalny mock, żeby pokazać mój pomysł zrobienie czegoś. Jest to sposób rozegrania rundy gry którą robię, ewentualnie przejście do menu itp. Czyli jest obrazek, jak się tapnie jedną ikonke to ma przenieść tu, jak drugą to tu i wejść do gry, gra nie musi być napisana, tylko animacje nawet mogę złożyć, z tym że chciałbym żeby jak się kliknie na coś, np. pudełko to to pudełko się otworzyło. Tak jak mówię, nie wiem jak to najlepiej zrobić, ale to nie musi być w żadnym wypadku coś skomplikowanego. Chcę przede wszystkim pokazać wygląd gry, po drugie jak działa i to rozumiem pod względem proceduralnym i funkcji. Nie wiem czego amm użyć Adobexd, unity, photoshopa i tam tą animacje złożyć?
Pod pojęciem "animated clickable mock" na yt nic nie znajduje o co mi chodzi ;(
#grafika3d #unity3d #grafika #photoshop #animacja
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ideaware: @Nuffin: No dobra spoko mam już pobrane i coś tam próbuję - a użawacie może tego oprogramowania? Bo chciałbym zrobić zoom kamery, jak to zrobić teraz mistrze w tym oprogramowaniu?
Normalnie mam grę, i chciałbym żeby po wciśnięciu przycisku start w menu, pojawił się efekt przybliżania do planszy.
  • Odpowiedz