Wpis z mikrobloga

Liczę na pomoc od Warszawiaków. Randka w stolicy, mój plan jest taki

wbicie na pałac kultury zeby zobaczyc swiat z góry

jedzenie gdzieś na starówce/ w manekinie - ktoś coś moze fajnego polecic?

spacer po 22 i tu mam pytanie gdzie najlepiej nie znajac miasta? słyszałem o bulwarach albo starówce, to dobra opcja na nocny 1-2h spacer?

Jeśli ktoś ma jakiś lepszy plan to niech poratuje (ʘʘ)

#warszawa
#podrywajzwykopem
#randka
  • 19
@290988: i bulwarami od mostu gdańskiego do świętokrzyskiego luźny spacerek. na powislu ewentualnie zarezerwowac miejscówke w "dziurka od klucza" albo Ave Pizza (choć jakość tej pizzy spadła to i tak jest top3 - top5 w stolicy) lub tez w zasięgu będzie 'mąka i woda' na chmielnej.
Ten park fontann wydaje się fajną opcją, jest od 21;30-22.00 wcześniej na jedzenie do "dziurka od klucza" albo "Banialuka" i pozniej na bulwary. A pałac odpuszczę bo widzę ze nie przypadł wam do gustu ( ͡° ͜ʖ ͡°) na ten moment takie rozwiazanie wydaje mi się najlepsze
@Intruz___:
1. pokazujesz jej fontanny w multimedialnym parku fontann. możesz zalotnie powiedzieć że ty też tak potrafisz, jeśli będzie odpowiednio świeciła latarką.
2. bierzesz ją na bulwary. piwo, wino, drinki - co tam preferuje.
3. idziecie do parku ujazdowskiego/agrykoli i zaciągasz ją w krzaki.
nie zapomnij o choloroformie.

pozdrawiam cieplutko
@rtoz: Ile czasu zarezerwowac na kolację w "dziurka od klucza"? Długo trzeba czekac na jedzenie? Jako ze lokal jest do 22;00 muszę czas rozplanowac tak aby wyrobic się na fontanny które są o 21;30 a sam dojazd to mniejwiecej 20miut.
Półtorej godziny w restauracji będzie odpowiednio bezpieczne aby tam zdazyc?
@Intruz___: manekin imho przereklamowany, jarczewski (podwale22, szwejk itd.) popularne, ale imho też dupska nie urywa. Zależy w jakie żarcie chcesz iść, napisz. Może burgery?
Spacer to centrum, ale imho na rzygi bierze od masy bananowych dzieci, bulwary fajne imho. Możesz też przeprawić się na drugą stronę i ogarnąć grilla albo ognicho.