Aktywne Wpisy
Itslilianka +93
Pamiętacie tą grę? Jezus ale to na tamte czasy było super! Fajne, kolorowe mapy, doskonała grywalność o tryb dla kilku graczy. Aż sobie kupię by złożyć hołd twórcom. Dodam że studio odpowiedzialne za produkcję jest dziś znane jako Epic Games #gry
Chlor2115 +112
Państwo szlachta, bogaci na socjalu, im się wszystko należy. Nieważne, że gówniaki sieją chaos i rozpierduchę, nie ważne, że #!$%@?ą się do fontanny z lodami, 500 plus #!$%@?! Polska wstaje z kolan! Rząd wreszcie coś robi dla "normalnego" człowieka! Polska Chrystustem narodów, Maryja królową Polski. Ostatnio widziałem nawet Polskę Walczącą na wózku Brajana, jakby już im BMW nie wystarczało. No #!$%@? ;)
Mam ogromny żal do państwa, przecież to moje podatki. Jeśli jest już te 500+, to dlaczego nie w formie karty debetowej, której wyciąg pobierałby US? Niech lecą kary za te browary, fajki czy inne gówno, które dorośli kupują pod pretekstem posiadania dzieciaka.
#dobrazmiana #patologiazewsi #patologiazmiasta #bekazpodludzi #bekazpisu #przemyslenia #oswiadczenie
Znam podobną patologie gdzie zrobili sobie 3 dzieciaków dzięki czemu locha dostaje 1,5k co miesiąc nie ruszając dupy z domu. Wyobraź sobie tą panike gdy nagle by to znikneło, przeciez ci ludzie by wyzdychali z głodu.
-emeryci, oprócz tych co wcześnie dostali, cała reszta dostaje po dupie i jeszcze te głosy, by zabrać tym z większą i dać tym z mniejszą
-przedsiębiorcy
-pracującym wolna niedziela ostro daje po dupsku
-nauczyciele
-studenci, którzy mogli pracować
Link
Można też do niezadowolonych grup dorzucić i niepełnosprawnych w końcu protestują w sejmie ale osobistym zdaniem to szopka pod publike.
@Canova: Nie by wyzdychali tylko wyzdychają. Bo nawet jak żaden kolejny rząd tego nie zlikwiduje to te 500 zł za kilka lat będzie warte tyle co teraz 100 czy 200 zł.
@pavulon78: już jest warte 460 ;) tak napędzili inflację, że jak pójdę do sklepu, większość produktów sięga 5zł, 2 lata temu kupowałem ser za 2,89zł w Tesco (a co,
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
btw. sam próbujesz jakiś bajtów tutaj