Aktywne Wpisy
Itslilianka +93
Pamiętacie tą grę? Jezus ale to na tamte czasy było super! Fajne, kolorowe mapy, doskonała grywalność o tryb dla kilku graczy. Aż sobie kupię by złożyć hołd twórcom. Dodam że studio odpowiedzialne za produkcję jest dziś znane jako Epic Games #gry
Chlor2115 +112
Państwo szlachta, bogaci na socjalu, im się wszystko należy. Nieważne, że gówniaki sieją chaos i rozpierduchę, nie ważne, że #!$%@?ą się do fontanny z lodami, 500 plus #!$%@?! Polska wstaje z kolan! Rząd wreszcie coś robi dla "normalnego" człowieka! Polska Chrystustem narodów, Maryja królową Polski. Ostatnio widziałem nawet Polskę Walczącą na wózku Brajana, jakby już im BMW nie wystarczało. No #!$%@? ;)
Mam ogromny żal do państwa, przecież to moje podatki. Jeśli jest już te 500+, to dlaczego nie w formie karty debetowej, której wyciąg pobierałby US? Niech lecą kary za te browary, fajki czy inne gówno, które dorośli kupują pod pretekstem posiadania dzieciaka.
#dobrazmiana #patologiazewsi #patologiazmiasta #bekazpodludzi #bekazpisu #przemyslenia #oswiadczenie
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@piter259: Wręcz przeciwnie - w Polsce zaludnienie jest dość równomiernie rozłożone, popatrz sobie na Francję, Hiszpanię, czy kraje Skandynawskie. Nawet na Czechy - tam to często miasteczka są niemal wyspami.
Rząd który to ograniczy albo uwali, będzie miał pierwszą i ostatnią kadencję, bo plebs go wywiezie na taczkach.
1. Likwidujesz 500+
2. Równolegle likwidujesz PIT i CIT, koszt 50mld złotych, 500+ niebawem będzie kosztować 30mld, różnica niewielka, można znaleźć na to środki, np. z oszczędności
Wtedy taki rząd się utrzyma choćby 5 kadencji, fakt, patusy dużo PITu nie płacą, ale propagandowo to jest kosmiczna zagrywka
Dodaj do tego ułomną opozycję, która zamiast przedstawić konkrety to będzie #!$%@?ć dla samego #!$%@?, że MY TO BYŚMY NIE RUSZALI
@przyprawca: korwinistyczne bzdety? Korwin to publicysta, nie polityk. Mam w dupie ile kosztuje utrzymanie szkolnictwa publicznego, za swoje dzieci zapłacę. Cała reszta mnie nie interesuje, może nawet nie
Bo teraz patrz - jadąc po bandzie to po prostu nie ruszasz 500+ i wszyscy są szczęśliwi, ew. wonty gasisz gotówką dla poszkodowanych grup, jak choćby ci co tam teraz protestują, że "bez żywej kasy nie wyjdo!!"
Lud cie kocha, bo wspomagasz najbiedniejszych i patolę, a ci co spróbują wspomnieć, że zarabiają np. 4k na czysto, dostają nagłówek grozy, że "bogole chco wincy!". O najbogatszych nawet nie wspominam, bo jak to tak zarabiać ponad 10k?! Przecież to się śpi na kasie!
Teraz wyobraź sobie rząd chcący dokonać zmian:
-Patola w ryk
-Opozycja na pewno nie przepuści okazji, żeby władować
Super efekt #!$%@?, jedno dziecko za milion.