Wpis z mikrobloga

@Kapitalis: Dużo. Jeżeli po prostu umawia się na seks, to jeszcze można zrozumieć, ale jak laska za każdym razem próbuje robić z tego związek i 20 razy nie wyszło nic dłuższego to jakieś pato.
  • Odpowiedz
@Kapitalis: Jak to mówiła pewna kampania ,,sypiając z kimś sypiasz z wszystkimi jego wcześniejszymi partnerami"

Nie żebym miał z tym jakiś problem moralny, ale z punktu widzenia stricte zdrowotnego miałbym pewne wątpliwości.
  • Odpowiedz
s jej życia to kolekcjonowanie benizów no to niech leci i do 1000, ale materiału na partnerkę to raczej wcale nie stanowi. Dużo też się rozbija o ideologię jaką sobie do tego dorobiła, tak czy siak, standardem

@Kapitalis:

raczej sporo

ale zależy

jak 18 randomów po imprezie i alko itp, tzw jedno nocne przygody, a 2 jakieś dłuższe relacje to ja bym raczej miał czerwony alarm

ja bym się po prostu
  • Odpowiedz
@Kapitalis: @Notabene: @MojWujaaa: Właśnie takie wpisy, a właściwie komentarze pod nimi pokazują, jakie tu jest siedlisko stulejów, życiowych #!$%@? i białorycerzyków, którzy nie znają życia poza piwnicą.

Co jest złego w tym, że miała tylu partnerów? Ok, jest podejrzenie, że może być niewierna, ale przynajmniej jest szczera i doświadczona. Większość kobiet z takim przebiegiem ukrywa takie informacje, udają świętojebliwe, a popuszczają szpary jak ich facet jest w delegacji. Musicie
  • Odpowiedz
  • 2
s jej życia to kolekcjonowanie benizów no to niech leci i do 1000, ale materiału na partnerkę to raczej wcale nie stanowi. Dużo też się rozbija o ideologię jaką sobie do tego dorobiła, tak czy siak, standardem

@Kapitalis:

raczej sporo

ale zależy

jak 18 randomów po imprezie i alko itp, tzw jedno nocne przygody, a 2 jakieś dłuższe relacje to ja bym raczej miał czerwony alarm

ja bym się po prostu
  • Odpowiedz
Mężczyzna nie jest równy kobiecie

Kobieta 5-6/10 myślę że ma skuteczność/łatwość na poziomie faceta 9-10/10 jeśli chodzi o wyrwanie sobie kogoś na seks. Może nawet wyższą.

Można powiedzieć że pewne rzeczy są niesprawiedliwie ale z czegoś wynikają.

Kobiety chciałyby zachować wszystkie zalety bycia kobietami i jeszcze zgarnąć zalety bycia facetami a u mężczyzn za to bez zmian. To jest największa niesprawiedliwość.

Mam kolegę który miał 30 partnerek około a sam szuka dziewicy,
  • Odpowiedz
Co za uśrednienie z dupy. XD Usprawiedliwiaj dalej rozwiązłość i mówiąc wprost – #!$%@?.

@Dijon: #!$%@? to by było za pieniądze. I tak, będę usprawiedliwiać, na tym między innymi polega wolność osobista, że można sobie sypiać z kim się chce (za obupólną zgodą świadomych i dojrzałych partnerów, co powinno być oczywiste, ale to wykop, więc ktoś się pewnie dosra).

Pewnie sama na liczniku masz z 30 benisów. Fujka.

Nie mógłbyś się
  • Odpowiedz