Aktywne Wpisy
Riiuku +201
arinkao +144
Pizza na całą blachę.
Miała być taka a'la lata 90'. Więcej zdjęć w komentarzach (づ•﹏•)づ. Było grubo...
#arinkaofood
#gotujzwykopem #jedzenie #pizza
Miała być taka a'la lata 90'. Więcej zdjęć w komentarzach (づ•﹏•)づ. Było grubo...
#arinkaofood
#gotujzwykopem #jedzenie #pizza
Standard według was, czy dużo?
#rozowepaski #zwiazki #seks
Komentarz usunięty przez moderatora
@Gumaa: dokładnie, 26-letnia kobieta i nie-dziewica? tfu!
Nie żebym miał z tym jakiś problem moralny, ale z punktu widzenia stricte zdrowotnego miałbym pewne wątpliwości.
@Kapitalis:
raczej sporo
ale zależy
jak 18 randomów po imprezie i alko itp, tzw jedno nocne przygody, a 2 jakieś dłuższe relacje to ja bym raczej miał czerwony alarm
ja bym się po prostu
@Kapitalis:
raczej sporo
ale zależy
jak 18 randomów po imprezie i alko itp, tzw jedno nocne przygody, a 2 jakieś dłuższe relacje to ja bym raczej miał czerwony alarm
ja bym się po prostu
Kobieta 5-6/10 myślę że ma skuteczność/łatwość na poziomie faceta 9-10/10 jeśli chodzi o wyrwanie sobie kogoś na seks. Może nawet wyższą.
Można powiedzieć że pewne rzeczy są niesprawiedliwie ale z czegoś wynikają.
Kobiety chciałyby zachować wszystkie zalety bycia kobietami i jeszcze zgarnąć zalety bycia facetami a u mężczyzn za to bez zmian. To jest największa niesprawiedliwość.
Mam kolegę który miał 30 partnerek około a sam szuka dziewicy,
@Dijon: #!$%@? to by było za pieniądze. I tak, będę usprawiedliwiać, na tym między innymi polega wolność osobista, że można sobie sypiać z kim się chce (za obupólną zgodą świadomych i dojrzałych partnerów, co powinno być oczywiste, ale to wykop, więc ktoś się pewnie dosra).
Nie mógłbyś się