Wpis z mikrobloga

nsfw

Zawiera treści NSFW

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

O #!$%@? :d Ale twoj swiat jest prosty. Wyjdz z piwnicy.

@Git: to są tylko wnioski, które ani nie pokrywają się w 100%, ani nie decydują o niczym, są tylko wskazówką do w pełni świadomie podjętej decyzji i mojej wewnętrznej intuicji, dlatego nie napisałem określenia definitywnego. Twój wpis raczej był prostym ujęciem tego co napisałem. Mało ludzi potrafi zrozumieć bardziej skomplikowane schematy, którymi kierują się ludzie.
  • Odpowiedz
Ahahha ale #!$%@?. Ciekawy też jestem z czego wyciągnie są te wnioski. Z wykopu? :D:D:D Pan teoretyk.

@Git: z własnego doświadczenia... Ale nie będę oczekiwał od ciebie jakiejś głębszej refleksji bo jej miał nie będziesz i nie zrozumiesz. Nie myśl sobie, że tutaj same przegrywy i gimbusy siedzą. Znakomicie zdaję sobie sprawę, że po prostu widzisz wszystko powierzchniowo bez konkretnych wniosków i łykasz ten chłam w postaci "nie oceniaj po
  • Odpowiedz
niby takie grzeczne

@hanszimmerman33: ale wy sobie w większości tą grzeczność dopowiadacie na podstawie braku przechwalek o umiejętnościach łóżkowych, bardziej skormnego ubioru i makijażu

No ciężko, żeby był wymóg żeby każda mająca trochę ostrzejsze preferencje łóżkowe ubierała się w dany sposób ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz