Aktywne Wpisy
JessePinkman38 +184
Minieri +330
Dzisiaj mój osobisty rekord na stacji bo aż 4 osoby prosiły o alkohol na krechę. W środku tygodnia, na stacji paliw a nie w osiedlowym u pani Krysi. Były propozycje zostawienia dowodu czy nawet telefonu "pod zastaw". Najgorsze że jak powiem "nie, nie mogę nic dać nawet jakbym chciał" (a nie chcę) to im nie wystarcza. Muszę się kurła tłumaczyć jakbym był winny że na Halne Mocne nie mają, ehh #alkoholizm
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Zawiera treści NSFW
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Komentarz usunięty przez autora
W górnej części zdjęcia ona jest ubrana
@hanszimmerman33: z tatuażami prawie na cyckach szare myszki? xD gdzie Twój instynkt? Tatuaże u kobiet obrazują kim są, często tak samo trafnie jak kierowców marka BMW.
@Git: to są tylko wnioski, które ani nie pokrywają się w 100%, ani nie decydują o niczym, są tylko wskazówką do w pełni świadomie podjętej decyzji i mojej wewnętrznej intuicji, dlatego nie napisałem określenia definitywnego. Twój wpis raczej był prostym ujęciem tego co napisałem. Mało ludzi potrafi zrozumieć bardziej skomplikowane schematy, którymi kierują się ludzie.
@Git: z własnego doświadczenia... Ale nie będę oczekiwał od ciebie jakiejś głębszej refleksji bo jej miał nie będziesz i nie zrozumiesz. Nie myśl sobie, że tutaj same przegrywy i gimbusy siedzą. Znakomicie zdaję sobie sprawę, że po prostu widzisz wszystko powierzchniowo bez konkretnych wniosków i łykasz ten chłam w postaci "nie oceniaj po
@hanszimmerman33: ale wy sobie w większości tą grzeczność dopowiadacie na podstawie braku przechwalek o umiejętnościach łóżkowych, bardziej skormnego ubioru i makijażu
No ciężko, żeby był wymóg żeby każda mająca trochę ostrzejsze preferencje łóżkowe ubierała się w dany sposób ( ͡° ͜ʖ ͡°)