Wpis z mikrobloga

SIEMA ALFOWE ŚWIRY, co powiecie o tej #giulietta sprawdziłem raport, szkody nie zgłaszane, przebieg wygląda na legitny, co prawda od handlarza ale wygląda na taką okej, wisi ogłoszenie niecałe 2 tygodnie bodajże, niestety tylko jeden serwis w aso zgłoszony
Jak myślicie, jak będzie gut to jechać targować się?
https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-giulietta-1-4-t-jet-salon-polska-1-wlasciciel-sport-ID6zXzmN.html?utm_source=refferals&utm_medium=traffic_exchange&utm_campaign=olx#xtor=SEC-8
#alfaromeo #alfaholicy
  • 9
  • Odpowiedz
@tajek: Zdjęcia z cyklu nic nie zobaczysz. Trzeba obejrzeć na żywo. Na zdjęciu faktura od Cinsoftu (znanego tunera) - możesz dopytać czy jakaś modyfikacja byłą robiona czy tylko jakiś serwis.
  • Odpowiedz
@vajroos: Też nie wiem - nie korzystałem, ale słyszałem opinie i nie bywały za dobre. No ale w grupach na FB wszyscy polecają Conmir, więc może to mało obiektywne. No i Cinsoft też ma normalny warsztat, więc pewnie o to chodzi - w tej Giulietcie nawet turbo nie ma, więc co by tam mieli tuningować? ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@vajroos: A, faktycznie, chyba wszystkie benzyny w Giuliettach mają - nie znam tych aut za dobrze.

@Elessar: Nie mogę nic konkretnego powiedzieć - mówią, że partoli chip tuning, ale to tylko info z grup facebookowych. Popytaj tam, na pewno się znajdą zadowoleni i niezadowoleni klienci. Ja swoją robiłem w Conmirze w Krakowie i to mogę polecić, ale nie chcę robić innym niesłusznej antyreklamy.
  • Odpowiedz
@Funky666: cinsoft może pochwalić się najmocniejszymi jtdm oraz autami przejeżdżającymi dziesiątki tysięcy km bez awarii po chipie. Mnóstwo osób tam robi silniki. Faktem jest, że cinek ma kose z tomkiem_krk i się żrą. A conmir to chyba człowiek z Krakowa? Faktem jest też, że cinek jest drogi i wywalenie klap można zrobić 2x taniej gdzie indziej.
  • Odpowiedz