Ale Gimper ma farta, że udało mu się z kanałem i robi hajs na gimbach. Koleś ma geny spierdoxa (niski wzrost, szybko wyłysiał, #!$%@? mało męski ryj, krzywe zęby) i gdyby nie kasa i popularność u gimbusów to miałby przesrane z loszkami.
@Piottix @MZ23: Niedawno mówił, że serio kiedyś był gejem i nawet miał chłopaka ale poszedł na terapię i stwierdził że jednak jest bardziej w stronę bi. No i Ewelinę poznał.
@sad_pepe: widziałeś go jak pierwszy raz pokazał mordę na vlogu? wyglądał jak ultrapiwniczax, wypowidać też się nie potrafił, no ale kontakt z ludźmi i kasa go zmieniły
@LajfIsBjutiful widzisz, ani ty ani ja go nie znamy, ale z tego co patrzyłem to kasuje kilkanaście tysi miesięcznie. Widzę że też #!$%@? niezłą patologie, ale mówią że pieniądz nie śmierdzi a zwłaszcza ten w duzych ilościach.
Ale kontent z tego co czasem zagladam zmienił mu sie na lepsze (jak dla mnie) bo z YT'bera smiejacego sie z Atora stal sie ytberem z własnym programem internetowym. Ale w tym programie "Lekko nie będzie" jest zajebiscie sztuczny przecież co nie da sie tego ogladać. Takie moje zdanie w tej całej dyskusji. (Jak gdzieś błąd zrobilem to Sorki)
#przegryw #tfwnogf
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Takie moje zdanie w tej całej dyskusji. (Jak gdzieś błąd zrobilem to Sorki)