czemu tyle polakow ciśnie po swoim wlasnym kraju np tekstami typu - polaki robaki , kurde czemu tak nie szanuja swojego kraju, macie jakies wytlumaczenie takiego zachowania?
@robcio007 tak, przez duży odsetek obywateli, którzy są z-----i, zawistni, chętni zniszczyć twoje życie tylko dlatego, że masz lepiej od nich. Wystarczy?
@robcio007: Wiesz ze Ci co cisną nie mieszkają w kraju tylko w większości przypadków w Anglii? Wyjechali za robota zarabiają w funtach na tamte jakieś marne grosze ale na polskie sa bogaczami i my dla nich jesteśmy Polaki robaki,niższym sortem.
@SonyKrokiet: @Mirush: ja wiem że są różni ludzie i że też testo troche prawdy powiedział, ale myslalem ze duzy odsetek ma do tego dystans i tak naprawde szanuja swoj kraj. Jednak sie myle, ale szkoda mi serio ludzi ktorzy nie szanuja kraju, powinno sie za historie szanowac
@robcio007: bo wiekszosc moze 70% polakow to robaki? i normalni ludzie chca sie od nich odciac? jesli jest to nagminny problem w twoim towarzystwie to byc moze nalezysz do zlego towarzystwa... albo wlasnei do tego dobrego ( ͡°͜ʖ͡°)
@robcio007 Jeszcze nie cisnę, ale w myślach często ich tak nazywam. Bo są zawistnymi ludźmi w zawistnym kraju i patrzą spod byka na kogokolwiek, kto ma lepiej od pozostałych lub się czymś różni. Rzecz jasna nie wszyscy, ale wystarczy pójść do urzędu, aby poczuć się jak robak, który śmie komuś przeszkadzać.
#limanowa Właśnie słucham w radiu że policja tłumaczy się że "pewnie ma sprzęt do nasłuchu policji" "bardzo możliwe że posiada podziemną bazę" ta k---a laboratorium dextera jeszcze xD
Komentarz usunięty przez autora
albo wlasnei do tego dobrego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
@robcio007: bądźmy szczerzy, nie szanujesz Polski za historię, tylko dlatego, że się tu urodziłeś. Historia to pretekst.
Każdy ponad każdym
Poza tym nie mam żadnych emocji związanych z tym ze urodziłam tutaj właśnie
Komentarz usunięty przez moderatora