nie baw sie w jakies monologi. Wiem ze chcesz to wylac z siebie ale ona to ma w dupie. Nie ma sensu.
@karoseria: dokładnie. Nie odezwij się do niej ani jednym słowem, po prostu milcz. Nie reaguj na jakąkolwiek próbę kontaktu. W-------l jej rzeczy i ją ze swojego życia :)
@R___n: ustawienia>prywatność>usługi lokalizacji>usługi systemowe>ważne miejsca (w ios11, we wcześniejszych wersjach z tego co pamietam nazywało sie to często odwiedzane) pózniej pojawiają sie miejscowości i po kliknięciu na nie rozwija sie mapka i szczegółowe adresy z datami i godzinami. Oczywiście można to wyłączyć, ale chyba mało osób wie ze takie coś istnieje wgl, i o ile nie są wyłączone całkowicie wszystkie usługi lokalizacji to ważne miejsca są domyślnie włączone
Nie ma nic złego w przeglądaniu zostawionego otwartego facebooka, pamiętajcie, może wam uratować życie! Stalkujcie, szpiegujcie, sprawdzajcie - bo różowe to k---y.
@karoseria: Za czasów PRL wyrosło takie powiedzenie, że kontrola jest najwyższą formą zaufania. Tego się trzymajmy. xD
@karoseria: NIE RÓB ŻADNYCH SCEN. Wszelkie awantury, kłótnie i przedstawienia nie mają sensu. Mało tego, po latach ona nie będzie wspominać kłótni ze wstydem, a raczej z uśmieszkiem i dumą na zasadzie "oooj niejednemu złamałam serce! :)))". Kobiety nawet chcą żeby robić awantury, bo lubią widzieć, że wywołują emocje. To dla nich ważne. Skróć spotkanie maksymalnie jak możesz. Jeśli już musisz z nią porozmawiać, to krótko i całkowicie bez emocji.
@F__C: wysatrczy na kompie się zalogować na to konto co na telefonie i już jest historia na kompie, bo ona jest przypisana do konta, nie do telefonu ( ͡°͜ʖ͡°)
@karoseria: Spakuj jej rzeczy w walizke, połóż w pokoju i jak wejdzie mówisz "Masz dziesięć minut na wyśpiewanie wszystkiego od A do Z, albo walizki lecą przez okno. Później to już tylko #w----------------e
@karoseria: Ja bym spakował wszystko, zawiózł pod miejsce pracy i zostawił, bez żadnej rozmowy, niczego. Będzie wiedziała o co chodzi, a ty nie będziesz musiał przejmować się jakimiś bezsensownymi rzeczami jak np rozmowa z różowym
Komentarz usunięty przez moderatora
@karoseria: dokładnie. Nie odezwij się do niej ani jednym słowem, po prostu milcz. Nie reaguj na jakąkolwiek próbę kontaktu. W-------l jej rzeczy i ją ze swojego życia :)
@karoseria: Za czasów PRL wyrosło takie powiedzenie, że kontrola jest najwyższą formą zaufania. Tego się trzymajmy. xD
Włodzimierz Lenin
Wszelkie awantury, kłótnie i przedstawienia nie mają sensu. Mało tego, po latach ona nie będzie wspominać kłótni ze wstydem, a raczej z uśmieszkiem i dumą na zasadzie "oooj niejednemu złamałam serce! :)))".
Kobiety nawet chcą żeby robić awantury, bo lubią widzieć, że wywołują emocje. To dla nich ważne.
Skróć spotkanie maksymalnie jak możesz. Jeśli już musisz z nią porozmawiać, to krótko i całkowicie bez emocji.
Komentarz usunięty przez moderatora