Uwaga, jako że jutro niedziela bez handlu to podaję skład jutrzejszych gorących, żebyście już nie musieli wszystkiego osobno plusować:
1. WIDZIAŁEM NARÓD BEZ CELU SIĘ BŁAKA.jpg
2. PLUSUJCIE GALERIĘ-DWORZEC Z GDAŃSKA, NIKT NIGDY* NIE PLUSUJE JEDYNEJ OTWARTEJ GALERII (oprócz tego, że w każdą niehandlową niedzielę jest w goracych).
3. PARANOJA!!!1 ZABRAKŁO MI DWÓCH WORKÓW CEMENTU, ABY WYLAĆ SOBIE FUNDAMEMT I TERAZ JADĘ DO RAJCHU NAPĘDZAĆ ICH GOSPODARKĘ. DZIĘKUJE PAN MORAWIECKI.
4. MOJA BABCIA ZAWSZE GŁSOWAŁA NA PIS A TERAZ CHCE ŻEBYM POJECHAŁ NA CEPEEN BO JEJ ZABRAKŁO MAJERANKU DO BIGOSU, TAKIEGO WAŁA BABO! GŁSOWAŁAŚ TO MASZ.
5. MIRECZKI SIEDZĘ 10 LAT W JUKEJU O JUŻ MIAŁEM SPAKOWANE WALIZKI ŻEBY WRÓCIĆ DO POLSKI ŻEBY PŁACIĆ TU PODATKI, ALE TERAZ NIE WRÓCĘ BO NIE MOŻNA ROBIĆ ZAKUPÓW W NIEDZIELĘ
Będą też oczywiście głosy z drugiej strony, w gorących znajdą się oczywiście z powodu plusiwanych pocisków w komentarzach.
6. HURR DURR NIE WIEM CO WAM TAK PRZESZJADZA, JA MAM ZAPAS RYŻU NA ROK W PIWNICY I MI NIGDY NIE BRAKUJE, TYLKO DEBILE NIE POTRAFIĄ PRZEWIDZIEĆ CO IM BĘDZIE POTRZEBNE.
7.NIE GŁOSOWAŁEM NA PIS, ALE JAK WIDZĘ TE TŁUMY W PARKACH I UŚMIECHNIĘTE RODZINY Z DZIEĆMI TO OD RAZU CHCE MI SIĘ POWIESIĆ OBRAZEK KACZYŃSKIEGO NAD TELEWIZOREM.
i tak co niedziela, cieżko w tym gównie wyłapać coś świeżego
@dlolb: Zapomniałeś o jednym. W niedziele bez handlu nagle się mirkom wszystko zaczyna psuć - okulary się łamią, lodówki psują, soczewki gubią, itp. No pechowcy ;)
2. PLUSUJCIE GALERIĘ-DWORZEC Z GDAŃSKA, NIKT NIGDY* NIE PLUSUJE JEDYNEJ OTWARTEJ GALERII (oprócz tego, że w każdą niehandlową niedzielę jest w goracych).
@dlolb: jaką każdą, w dwie wrzucałem tylko ( ͡°ʖ̯͡°)
@dlolb A moze to rząd nas szykuje na wojnę, przyzwyczaja że jak będzie wojna to sklepy będą zamknięte. Uczymy się oszczędzać i planować. Kisne z tego bardzo. Sam dziś kupiłem browarka na zapas bo na stację mam 15 km.
@dlolb: najlepsze jest to, że wzięłam się dziś za sprzątanie, pomyślałam jutro zrobię zakupy, obiadek i gdyby nie mirko to bym pojechała jutro do galerii i pocałowała drzwi... ten zakaz handlu to tak p----------y pomysł, że ja nawet nie ogarniam, że ludzie jeszcze nie wyszli na ulicę.
1. WIDZIAŁEM NARÓD BEZ CELU SIĘ BŁAKA.jpg
3. PARANOJA!!!1 ZABRAKŁO MI DWÓCH WORKÓW CEMENTU, ABY WYLAĆ SOBIE FUNDAMEMT I TERAZ JADĘ DO RAJCHU NAPĘDZAĆ ICH GOSPODARKĘ. DZIĘKUJE PAN MORAWIECKI.
4. MOJA BABCIA ZAWSZE GŁSOWAŁA NA PIS A TERAZ CHCE ŻEBYM POJECHAŁ NA CEPEEN BO JEJ ZABRAKŁO MAJERANKU DO BIGOSU, TAKIEGO WAŁA BABO! GŁSOWAŁAŚ TO MASZ.
5. MIRECZKI SIEDZĘ 10 LAT W JUKEJU O JUŻ MIAŁEM SPAKOWANE WALIZKI ŻEBY WRÓCIĆ DO POLSKI ŻEBY PŁACIĆ TU PODATKI, ALE TERAZ NIE WRÓCĘ BO NIE MOŻNA ROBIĆ ZAKUPÓW W NIEDZIELĘ
Będą też oczywiście głosy z drugiej strony, w gorących znajdą się oczywiście z powodu plusiwanych pocisków w komentarzach.
6. HURR DURR NIE WIEM CO WAM TAK PRZESZJADZA, JA MAM ZAPAS RYŻU NA ROK W PIWNICY I MI NIGDY NIE BRAKUJE, TYLKO DEBILE NIE POTRAFIĄ PRZEWIDZIEĆ CO IM BĘDZIE POTRZEBNE.
7.NIE GŁOSOWAŁEM NA PIS, ALE JAK WIDZĘ TE TŁUMY W PARKACH I UŚMIECHNIĘTE RODZINY Z DZIEĆMI TO OD RAZU CHCE MI SIĘ POWIESIĆ OBRAZEK KACZYŃSKIEGO NAD TELEWIZOREM.
i tak co niedziela, cieżko w tym gównie wyłapać coś świeżego
#zakazhandlu #boldupy #oswiadczenie
Zapomniałeś o jednym. W niedziele bez handlu nagle się mirkom wszystko zaczyna psuć - okulary się łamią, lodówki psują, soczewki gubią, itp.
No pechowcy ;)
Komentarz usunięty przez autora
@dlolb: jaką każdą, w dwie wrzucałem tylko ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@venomik: a może rzeczy psują się codziennie ale można je kupić więc nikt nie narzeka że ich nie można kupić?
hmmmmmmm odważna hipoteza wiem
JA MAM W DOMU 5 WIERTAREK ZAPASOWEGO LAPTOPA I PAPIER DO KIBLA NA NAJBLIŻSZA DEKADĘ NIE WIEM JAK MOŻNA BYĆ TAK JIEPRZYGOTOWANYM
Kisne z tego bardzo. Sam dziś kupiłem browarka na zapas bo na stację mam 15 km.