Aktywne Wpisy
Pajeet pociupciał, wziął wizę, zostawił małego curryjada i tyle go widzieli. Szukaj bombajskiego smrodu w polu.
XD
#p0lka #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #blackpill
XD
#p0lka #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #blackpill
bugzer +50
#nieruchomosci
nie wierze, że są ludzie których stać na życie w TOP5 PL i swiadomie wybieraja wyprowdzke na wioche bo hehehe cisza spokój itd. Powiedz po prostu, że cie nie stac na zycie w miescie i skoncz #!$%@? o jakiejs ciszy i spokoju. Pamietam jak za diezciaak 20 lat temu najgorszym koszmarem jaki starzy molgi dla mnie zgotowac bylo wyslanie mnie na kilka dni do rodziny na wies zabiata dechami. Tam nie
nie wierze, że są ludzie których stać na życie w TOP5 PL i swiadomie wybieraja wyprowdzke na wioche bo hehehe cisza spokój itd. Powiedz po prostu, że cie nie stac na zycie w miescie i skoncz #!$%@? o jakiejs ciszy i spokoju. Pamietam jak za diezciaak 20 lat temu najgorszym koszmarem jaki starzy molgi dla mnie zgotowac bylo wyslanie mnie na kilka dni do rodziny na wies zabiata dechami. Tam nie
Jego zwiazek z Boliwijka ma sie dobrze, oboje rzezbia startupy i w miedzyczasie uprawiaja joge i inne mniej lub bardziej kontaktowe sporty ;)
Gdyby ktos sie chcial z nim skontaktowac (z jakiegokolwiek powodu), to jest email matt@jwr.sk albo FB JaworskiMatt
#feuernaemigracji #feuer #oswiadczenie
@Twinkle: o to konto mi chodziło!
@SentineI: HE HE HE HE R Y U CH A N J I E
A planuje wrócić na wykop? Czasami brakuje tych jego fotek z plaży z opisem ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Jak tam życie w wielkim świecie?
Świetny czas sobie wybrałeś, bo jest cieplutko.
Co do slonca to zawsze jest 12h slonca okolo
Chciałam generalnie wyprowadzić się w Twoje okolice, ale okazało się, że mam uczulenie na słońce...