Wpis z mikrobloga

Jakby sie ktos zastanawial to @feuer ma sie dobrze. Wycofal sie z mediow spolecznosciowych, zeby skupic sie na pracy / projektach. Wymyslil sobie tez teorie, ze teraz bedzie “live in the moment” zamiast robic zdjecia wszystkiego i wrzucac na internety. Dlatego tez wiekszosc jego fot zniknela. Podobno przestal nawet robic zdjecia jedzenia (niepotwierdzone info).

Jego zwiazek z Boliwijka ma sie dobrze, oboje rzezbia startupy i w miedzyczasie uprawiaja joge i inne mniej lub bardziej kontaktowe sporty ;)

Gdyby ktos sie chcial z nim skontaktowac (z jakiegokolwiek powodu), to jest email matt@jwr.sk albo FB JaworskiMatt

#feuernaemigracji #feuer #oswiadczenie
  • 23
@Twinkle: całkiem spoko. Nie mam co narzekac. Duze mieszkanie, basen na dachu. Wspaniała dziewczyna. Częste podróże. Firma sie dobrze kręci i bedzie coraz lepiej. Za 2 tygodnie z hakiem lece do Polski w odwiedziny :)
@SentineI: Niech feuer lepiej powie gdzie się zaopatruje w ciuchy, bo podoba mi się jego styl, a zwłaszcza koszule, pamiętam jego zdjęcie w białej koszuli i z cygarem w ręku ( ͡° ͜ʖ ͡°). Szkoda że skasował konto, tworzył fajny content i był jedną z niewielu osób, które obserwowałem na wykopie. No cóż może kiedyś wróci.