@AbaddonLincoln: heh no tak, równać do najlepszych, tak odnosząc się do wczorajszego Twojego wpisu @cult_of_luna: i to że kampania wiosennych klasyków powoli się kończy to wychodzi że inwestycje w Gilbert'a, van Avermaet'a czy Kristoff'a troszkę się nie spłaciły( ͡°͜ʖ͡°)
@Scyzorro83: no Gilbert i GvA faktycznie mogą być niespłacalni już. Co do Grega, pamiętam że długo nie znajdował amatora, myślę że po prostu miał za dobry poprzedni sezon.
Co do mojego Kristoffa, też wzięty z braku laku, ani w niego za bardzo nie wierzę, ani za bardzo nie lubię :) liczę jednak że jest jeszcze parę wyścigów w sezonie gdzie topka na sprintach (a może i zielony koszul) przynoszą trochę
@Scyzorro83: @cult_of_luna: @AbaddonLincoln: Szczerze mówiąc, to GvA uznałem za niespłacalnego już na samym początku zabawy. On miał po prostu za dobry ten poprzedni sezon i biorąc pod uwagę specyfikę klasyków, zwyczajnie nie wierzyłem, że jest w stanie osiągnąć choćby porównywalny wynik
wow!
źródło: comment_CsgxVfRuasFLd6GKi8dwVCkC7nesw4hY.jpg
PobierzCo do mojego Kristoffa, też wzięty z braku laku, ani w niego za bardzo nie wierzę, ani za bardzo nie lubię :) liczę jednak że jest jeszcze parę wyścigów w sezonie gdzie topka na sprintach (a może i zielony koszul) przynoszą trochę
@cult_of_luna: do jutra, bo jutro już Moho i dowiezie to do końca (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)