Ide sobie ulica i nagle widze pare ; karakan ponizej 170cm i wyzsza od niego panna. Trzymaja sie za rece. Patrze w dol, panna bez szpilek. Mysle czy to cud czy jak? Czy balonowybalon aka @mieszkopierszy moal racje? Wzrost sie nie liczy? Nagle slysze odpowiedz; koles mowi do panny po angielsku... #tfwnogf #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #przegryw
@PaddyS: to kwestia biologii. Ciagnie nas do obcych bo wymieszabie materialu genetycznego zmniejsza szanse na jego #!$%@?. Z kolei przekazanie go komus co ma te same geny np. kuzynce grozi #!$%@?. Przykladem tego sa np. habsburgowie, #!$%@? sie miedzu soba i wielu z nich mialo rozne choroby
@wyjde_z_przegrywu: Patrz Pakistańczycy którzy żenią się z kuzynkami a potem rodzą im się bardzo często niepełnosprawne fizycznie i intelektualnie dzieci
fakty sa takie, ze rozowe maja ciagote do obcych. O ile PolAk w Eiropie wielkicj szans nie ma o tyle u rozowych innych ras juz tak. Na tinderze w Azji kazdy bialy ma setki matchy na tinderze i wiekszosc pisze pierwsza. Ostatnio typ z fake gps obadal Nigerie i tez pelno matchy. W Polsce zas susza
@wyjde_z_przegrywu: co ty #!$%@? nołlajfie? w dupie byłeś i gówno widziałeś, moja dziewczyna jest Niemką,
@wyjde_z_przegrywu: największym ruchadłem jakiego znam jest qmpel, który ma max. 170cm wzrostu. Wyruchał chyba z pół miasta i z rozwalającą szczerością spytał mnie kiedyś "jak w ogóle można ganiać za kobietami? To one mają ganiać za mną". Zakola #!$%@? też ma, żeby było śmieszniej
@wyjde_z_przegrywu: miałem dziewczynę o 6 cm wyższą ode mnie, nie wszystkie laski patrzą na wzrost. Koledzy się z początku śmiali, ale przeszło im, jak zobaczyli jej nogi w spodenkach :)
Pytam zupełnie bez podtekstów i bezstronnie. Kto stoi za Szymonem Hołownią? Kto pomógł mu przejść tak daleką drogę z prowadzącego show w tv do 2 osoby w państwie? #sejm #wybory #holownia #pytanie
#tfwnogf #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #przegryw
@wyjde_z_przegrywu: Patrz Pakistańczycy którzy żenią się z kuzynkami a potem rodzą im się bardzo często niepełnosprawne fizycznie i intelektualnie dzieci
@wyjde_z_przegrywu: co ty #!$%@? nołlajfie? w dupie byłeś i gówno widziałeś, moja dziewczyna jest Niemką,
Komentarz usunięty przez autora