Aktywne Wpisy
Chcemy z moim niebieskim paskiem kupić psa. Na tapecie są 2: corgi i samoyed. Nie wiem który lepiej się w bloku odnajdzie. Jakie są wasze doświadczenia? Który byłby lepszy? #psy #pieswbloku #zwierzaczki
Rocky_Zuma_Skye +559
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Muszę to napisać z anonimowych, żeby nie mieć przypadkiem problemu. Ostatnio kilka razy powtórzył się wpis o poleceniu dobrego kebaba w #gliwice . Kilka osób poleciało Leyle. #!$%@? nie kupujcie tam kebabów, nigdy. Pracowałem tam niecały miesiąc. Co zobaczyłem:
- nikt tam nie myje rąk, nawet po dotykaniu pieniędzy
- w ich toalecie nie ma mydła, nie wiem czym myją ręce
- większość osób nie ma sanepidowskiej
- warzywa na sałatkę kroją kierowcy, którzy nie myją rąk po dostawach gdzie dotykają pieniędzy, drapią się po jajach itp.
- pracownicy często pchają brudne łapska do miski z frytkami które potem lecą do zamówień
- ogólna czystość kuchni pozostawia wiele do rzyczenia, czasem w kącie #!$%@?ł karaluch
- żywność przechowywana jest w wadliwych lodówkach, które co jakiś czas przestają mrozić
- sam kebab robiony jest z kul mocy, cena takiego mięsa to ok. 200zl za 50kg kulę
- ileż to razy komuś spadła bułka na ziemię a potem dali ją klientowi
Na prawdę nie jedzcie tam. Długo nie jadłem kebabów po przygodzie tam. Wg. Mnie najlepszy teraz to Prime, widzisz jak to przygotowują, babeczka kasuje a gość operuje w kuchni z daleka od pieniędzy, jest czysto, ładnie nigdy sraczki po nim nie miałem. Kto chce to w to uwierzy. Ja na prawdę nie mam w tym żadnego interesu, ale jak patrzę jak ludzie się zajadają tymi kebabami z Leyli...
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Sążnisty ból dupki Turka z Prime xD na mirko. Co tam, utarg nie idzie?
Polecasz jakiegoś innego, chętnie dziś spróbuję :P.
Nie wiem, nie jadłem tam nigdy :P, odniosłem się tylko do struktury tego wpisu, która zaczyna się tyradą na 'ten zły i niedobry kebab' a na końcu #!$%@? chamską reklamę innego xD. Jak ci ludzie w telezakupach, którzy nie ogarniają jak obrać jabłko bez specjalnego przyrządu xD.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora