Aktywne Wpisy

Soczi +393
#policja #stopcham #polscykierowcy
Sytuacja z wczoraj. Przechodzę przez pasy, zauważam tak zaparkowane auto, centralnie na pasach. Akurat przejeżdża policja to zatrzymałem radiowóz i pytam pana i pani policjant "czy można tak zaparkować samochód?". I tu się powoli zaczyna karuzela. "Które? Jak zaparkowane?", no te tutaj, centralnie na pasach i pokazuję palcem. Swoją drogą oddalone jest o 6 m od nich. W odpowiedzi usłyszałem, że no "raczej"
Sytuacja z wczoraj. Przechodzę przez pasy, zauważam tak zaparkowane auto, centralnie na pasach. Akurat przejeżdża policja to zatrzymałem radiowóz i pytam pana i pani policjant "czy można tak zaparkować samochód?". I tu się powoli zaczyna karuzela. "Które? Jak zaparkowane?", no te tutaj, centralnie na pasach i pokazuję palcem. Swoją drogą oddalone jest o 6 m od nich. W odpowiedzi usłyszałem, że no "raczej"
źródło: 1000001886
Pobierz
kecajek +263

![Canon wprowadza opłatę $5/mc za 1080p w trybie webcam [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/7033f416f8a86b54eeb1d87569a6a2bd5d4bf7ca964e5d3483e92e48b74db2b0,q80.jpg)
Mam więcej screenów z Twoich rozmów niż możesz sobie wyobrazić. I to nie od jednego kolegi który Ci pomaga.. To że zajmowałem się #gural nie znaczy że nie robiłem kompetentnego researchu o osobach które się nagle tym tematem zaczęły interesować.
Nie jestem za to osobą, która chce innych sprzedawać. I na pewno żaden nick tu nie wyskoczy.
Pozdrawiam #patostreamy
źródło: comment_LcXNFsV52i7LvT6NbhHL80bhMt34B0kN.jpg
Pobierz@snierzyn: o co chodzi?
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Zgłoszenie sprawy na policje, to jak otwarte wypowiedzenie wojny wykopowi.
Komentarz usunięty przez moderatora
Lenny face podam, bo nie wiem co innego napisać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
A ten Boxdel niech tak nie skacze bo moze sie skonczyc tym ze #mirkokoxy beda tanczyc pod jego domem XDDDDDD