Wpis z mikrobloga

Jak mi @BOXDEL chcesz pozwem polecieć to ja jestem jak najbardziej za. Bo ja nie mam nic do ukrycia. A w pewnych sytuacjach i pw mógłbyś się bardzo zdziwić.
Mam więcej screenów z Twoich rozmów niż możesz sobie wyobrazić. I to nie od jednego kolegi który Ci pomaga.. To że zajmowałem się #gural nie znaczy że nie robiłem kompetentnego researchu o osobach które się nagle tym tematem zaczęły interesować.
Nie jestem za to osobą, która chce innych sprzedawać. I na pewno żaden nick tu nie wyskoczy.
Pozdrawiam #patostreamy
snierzyn - Jak mi @BOXDEL chcesz pozwem polecieć to ja jestem jak najbardziej za. Bo ...

źródło: comment_LcXNFsV52i7LvT6NbhHL80bhMt34B0kN.jpg

Pobierz
  • 25
@snierzyn: To jest po prostu jakaś abstrakcja, żeby takie osoby, które myślą, że mają wielką moc sprawczą bo zarobili na głupocie i ubogiej rozrywce rzekomo występowały o postępowanie sądowe wobec osób uczciwszych i bardziej prawowitych od nich samych. To im należałoby wytoczyć proces, w dodatku zbiorowy i raz na zawsze ukrócić ich działalność w internecie.
@snierzyn: Wszelka pomoc prawno-finansowa w walce z patologią jest gwarantowana. Sam się nie znam, ale tutejsza kancelaria ma utalentowanych ludzi. Moja siostra oglądała tę patologię, oglądała również owego Boxdela i dlatego nie mam żadnych oporów. Robią dzieciakom gówno z mózgu i mieszają. Wiem, że wszystkiego się nie wypleni - ale próbować warto.