Jak mi @BOXDEL chcesz pozwem polecieć to ja jestem jak najbardziej za. Bo ja nie mam nic do ukrycia. A w pewnych sytuacjach i pw mógłbyś się bardzo zdziwić. Mam więcej screenów z Twoich rozmów niż możesz sobie wyobrazić. I to nie od jednego kolegi który Ci pomaga.. To że zajmowałem się #gural nie znaczy że nie robiłem kompetentnego researchu o osobach które się nagle tym tematem zaczęły interesować. Nie jestem za to osobą, która chce innych sprzedawać. I na pewno żaden nick tu nie wyskoczy. Pozdrawiam #patostreamy
@snierzyn: Chodzi o ten skrin, gdzie było pisane o klaunie? xD Przecież on tylko tak was straszy, nigdzie z tym nie pójdzie. Boxdel to antencjuszka i to nie głupia. Zgłoszenie sprawy na policje, to jak otwarte wypowiedzenie wojny wykopowi.
@alicjaxoxo: Screen można sprawdzić binarnie, czy nie był przetwarzany. To nie jest większy problem dla grafika, bo wszystko jest w kodzie grafiki. Można to sprawdzać nawet darmowym programem irfan viev.
@snierzyn: To jest po prostu jakaś abstrakcja, żeby takie osoby, które myślą, że mają wielką moc sprawczą bo zarobili na głupocie i ubogiej rozrywce rzekomo występowały o postępowanie sądowe wobec osób uczciwszych i bardziej prawowitych od nich samych. To im należałoby wytoczyć proces, w dodatku zbiorowy i raz na zawsze ukrócić ich działalność w internecie.
@snierzyn: Wszelka pomoc prawno-finansowa w walce z patologią jest gwarantowana. Sam się nie znam, ale tutejsza kancelaria ma utalentowanych ludzi. Moja siostra oglądała tę patologię, oglądała również owego Boxdela i dlatego nie mam żadnych oporów. Robią dzieciakom gówno z mózgu i mieszają. Wiem, że wszystkiego się nie wypleni - ale próbować warto.
@snierzyn: Strach to można czuć do przemijania, do chorej bliskiej osoby. Nie do robienia czegoś dobrego i pożytecznego dla wszystkich. "Ty druha we mnie masz" #pdk ;)
@snierzyn: Snierzyn - bohater na ktorego nie zaslugujemy. A ten Boxdel niech tak nie skacze bo moze sie skonczyc tym ze #mirkokoxy beda tanczyc pod jego domem XDDDDDD
Mam więcej screenów z Twoich rozmów niż możesz sobie wyobrazić. I to nie od jednego kolegi który Ci pomaga.. To że zajmowałem się #gural nie znaczy że nie robiłem kompetentnego researchu o osobach które się nagle tym tematem zaczęły interesować.
Nie jestem za to osobą, która chce innych sprzedawać. I na pewno żaden nick tu nie wyskoczy.
Pozdrawiam #patostreamy
@snierzyn: o co chodzi?
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Zgłoszenie sprawy na policje, to jak otwarte wypowiedzenie wojny wykopowi.
Komentarz usunięty przez moderatora
Lenny face podam, bo nie wiem co innego napisać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
A ten Boxdel niech tak nie skacze bo moze sie skonczyc tym ze #mirkokoxy beda tanczyc pod jego domem XDDDDDD