Aktywne Wpisy
wykop +12
Dzień dobry, Wykop! (ツ)
Mamy dla Was kilka ciekawych informacji, a zaczynamy od tej, która na pewno Was zainteresuje – changelog Wykopu w końcu ma swoje dedykowane miejsce! To tutaj na bieżąco będą pojawiać się informacje o wprowadzonych zmianach, poprawkach i nowościach. Nie martwcie się jednak, większe podsumowania nadal będziemy publikować w tradycyjnej formie, więc śledźcie nasze wpisy! (ツ)
A teraz przechodzimy do konkretów – oto, co nowego znajdziecie na Wykopie!
Mamy dla Was kilka ciekawych informacji, a zaczynamy od tej, która na pewno Was zainteresuje – changelog Wykopu w końcu ma swoje dedykowane miejsce! To tutaj na bieżąco będą pojawiać się informacje o wprowadzonych zmianach, poprawkach i nowościach. Nie martwcie się jednak, większe podsumowania nadal będziemy publikować w tradycyjnej formie, więc śledźcie nasze wpisy! (ツ)
A teraz przechodzimy do konkretów – oto, co nowego znajdziecie na Wykopie!
Plotkova99 +41
Pochwalę się, zdecydowałam się pójść do psychologa. ALE NA #nfz. Kobietka tak może z 50 lat, pyta po co przyszłam xD no to mówię - bezsenność, brak sił, brak apetytu. Wypytała mnie w godzinę o wszystko. Związki, praca itp. Powiedziała że jej to nie wygląda na depresję tylko jakieś stany lękowe xD. Spytałam czy powinnam brać jakieś leki a ona że musiałbym to przegadać ze specjalistą a doraźnie ziołowe
Prezydent Macron odpierając zarzuty dziennikarza iż zaatakował suwerenne państwo bez zgody Rady Bezpieczeństwa powołał się na Rezolucję RB ONZ nr 2118 która została przyjęta po Ataku gazowym w Ghucie w 2013 roku, wzywała ona do zabezpieczenia i usunięcia syryjskiego arsenału chemicznego,została ona przyjęta jednogłośnie 27 września 2013.
Emanuel Macron powiedział, że ma jednoznaczne dowody na to, że to właśnie Syryjska armia dokonała ataku chemicznego i przedstawi je w najbliższym czasie,Macron zapowiedział sporządzenie raportu który ma „rozwiać wszelkie wątpliwości”
Francuski Prezydent potwierdził, że jeśli syryjski reżim ponownie użyje broni chemicznej przeciwko ludności cywilnej to należy się spodziewać kolejnego ataku ze strony państw koalicji.
Prezydent Macron powiedział, że wojska w Syrii są wyłącznie po to, aby walczyć z ISIS który dokonywał wiele razy krwawych ataków na terytorium Francuskiej Republiki.
Francuski prezydent przed sobotnimi atakami przeprowadził rozmowę z Trumpem i zdołał nakłonić go do niewycofywania z Syrii wojsk USA.
Jednak większość Francuzów negatywnie ocenia atak w Syrii i nazywa Francuskiego Prezydenta człowiekiem nieodpowiedzialnym, porównując Macrona do „Napoleona”
Francuzi są wściekli i kpią z Prezydenta, jeden z internatów napisał „Emanuel mimo tego, że jest już dorosły to dalej bawi się ołowianymi żołnierzykami, zapominając, że nie jest już małym chłopcem a szefem państwa i musi być człowiekiem odpowiedzialnym za swoje czyny”
#polityka #gruparatowaniapoziomu #syria #neuropa #4konserwy #francja #macron
@Kielek96: Możesz sobie walczyć i zabijać obywateli ale tylko wybraną przez nas bronią. Wojna w dwudziestym pierwszym wieku ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Kielek96: Ten Macron to jakaś rodzina Macierewicza?