@mxcv27 ale ze gdzie te godziny sa rozpisane o.O na xtb czy wtf XD ja przez caly dzien dzisiaj chcialem zlongowac eurusd i od 10 godziny az do teraz nie moglem XD
@mxcv27 to ja tego nie rozumiem, ja rozumiem ze kazda gielda amerykanska, londynska etc otwiera sie o innych porach, no ale przeciez tradowac mozna przez cale 5 dni robocze, to ja nie wiem co za problem Nie kminie tego w ogole
@kennyskrrt: konkurs ma nazwę GRA GIEŁDOWA - za czego GIEŁDOWA jest słowem kluczowym. Oznacza to, że na np. na EURUSD nie pograsz - dlatego na innym demo możesz, a na konkursowym nie. Tu możesz tylko handlować AKCJAMI w godzinach otwarcia giełd.
No możesz inwestować wtedy, kiedy na danym rynku nic się nie dzieje. Tak samo z poszczególnych instrumentów korzystasz w godzinach pracy giełd itp. Na XTB też masz to podane.
#xtb #konkurs #studia #inwestycje #inwestowanie #forex #bitcoin #kryptowaluty #finanse #gielda
ja rozumiem ze kazda gielda amerykanska, londynska etc otwiera sie o innych porach, no ale przeciez tradowac mozna przez cale 5 dni robocze, to ja nie wiem co za problem
Nie kminie tego w ogole
I o to mi najbardziej sie rozchodzi
Komentarz usunięty przez autora
Tak samo z poszczególnych instrumentów korzystasz w godzinach pracy giełd itp.
Na XTB też masz to podane.