Aktywne Wpisy
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy da się prowadzić auto ze skrzynią manualną mając sprawną jedynie prawą nogę? Otóż złamałem lewą na wyjeździe, mam do domu 500km, jakoś muszę wrócić i się zastanawiam czy dam radę. Nie pytam o kwestie moralne czy prawne, zastanawiam się czy technicznie dam radę, wydaje mi się że tak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#samochody #motoryzacja #polskiedrogi
Czy da się prowadzić auto ze skrzynią manualną mając sprawną jedynie prawą nogę? Otóż złamałem lewą na wyjeździe, mam do domu 500km, jakoś muszę wrócić i się zastanawiam czy dam radę. Nie pytam o kwestie moralne czy prawne, zastanawiam się czy technicznie dam radę, wydaje mi się że tak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#samochody #motoryzacja #polskiedrogi
Opad4991 +240
#rolnikszukazony pamiętam wizytę w muzeum neonów
Ku**a!!!!!
To tak jakby w przypadku dyskusji o szczepionkach i autyzmie powoływać się na zdanie farmaceutki z pobliskiej apteki.
#bekazprawakow #bekazpisu #neuropa #4konserwy #puszczabialowieska
Co masz na myśli
@szybki_zuk: ja ostatnio dochodzę do trochę innego wniosku. O ile jestem zwolennikiem jawności informacji publicznych i głośnego rozmawiania o problemach, to wszelkie społeczne dyskusje zazwyczaj kończą się polaryzacją społeczeństwa i dochodzą do takiego absurdu w
@velmafia: Zauważ, że oni nie wrzucają do tego worka wszystkich leśników, tylko właśnie odnoszą się do istniejących "worków", nie ukrywając, że są to właśnie "worki" i tłumaczą co do nich wrzucono. Nie da się ukryć, że w mediach i propagandzie zwolenników wycinki funkcjonują właśnie głównie dwa pojecia "leśnicy" i "ekolodzy" i należało je