Aktywne Wpisy
trololo55 +320
nissun93 +2
W odpowiedzi na ankietę https://wykop.pl/wpis/78407061/ankieta-jest-korek-drogowy-na-pasie-do-jazdy-prost , która bardzo mi się spodobała wrzucam swoją.
Zakładamy, że jest to ekspresówka z ograniczeniem prędkości do 120km/h
#motoryzacja #prawojazdy #polskiedrogi
Zakładamy, że jest to ekspresówka z ograniczeniem prędkości do 120km/h
#motoryzacja #prawojazdy #polskiedrogi
źródło: image
PobierzPo jakiej linii włączasz się do ruchu?
- Czerwona 11.8% (56)
- Żółta 29.0% (137)
- Zielona 59.2% (280)

https://fnordprefekt.de/
#bitcoin
źródło: comment_GmcWPBbdGUt5tD8kXbnZWLQANqPnW4RA.jpg
PobierzBronicie tego w zaślepieniu i powtarzacie że projekt z zastosowaniem. Przecież ja nie mówię że nie. Przeciwnie, uważam że to zajebista koncepcja i bardzo bym chciał żeby sie utrzymała
@MysGG: Nikt nie mówi o unmieszczaniu tresci w blockchsinie bo to bez sensu
@cyberpunkbtc: albo nie ogarniam Twojej ironii, albo jesteś hipokrytą. Hm?
@cyberpunkbtc: wysysasz kasę z głupich spekulantów i inwestorów a dajesz więcej pary grubasowi to nie ma sensu i nie zgadza się z moim poczuciem moralności, różnimy się w tym. Wolny świat rób co chcesz ale ja w scamie nie będę brał udziału tak samo jak nie będę więcej handlował altami bo gdzieś zawsze jest głupi, który zostanie z niczym ja nie chcę
@emjot86: Nieprawda. Dan odszedł ze Steemit w Marcu 2017 [[1]](https://steemit.com/steem/@dan/today-i-submitted-my-resignation-to-steemit-inc), a inflacja została ograniczona 6 grudnia 2016.
@noisy: o to sorry :) ogolnie nie wiem czemu macie napinke :)
@MysGG: Tylko wytłumacz mi skąd codziennie będą się czarowały na kontach ludzi darmowe bitcoiny które przekażą innym za pomocą głosu na wpis? Youtube na blockchainie to taki idiotyzm że chyba rekordowo szybko jak w żadnym innym projekcie wiedziałem że to nierealne. Dosłownie sekundę po usłyszeniu że coś takiego ma istnieć. K---a, chłopie idea jest genialna, nie mówię że nie, każdy by chciał youtube bez cenzury ale to najgorszy kontent jaki można wymyślić do stawiania na blockchainie.
Świetnym przykładem jest tutaj mys, który nigdy nie kupił żadnego STEEM czy SBD a z całą pewnością można powiedzieć, że jego obecność na Steem, jest dla niego dużo bardziej opłacalna niż jego obecność na wykop:
W oczekiwaniu na jakiś sensowny argument od @pawlo74
źródło: comment_nCaGyfGO00K1zrsqr9tIHMz0tw8gRapQ.jpg
PobierzJeżeli masz na myśli BTC to polecam mój haotyczny wpis tłumaczący czym są wszelkie waluty i dlaczego btc ma sens, bo ma służyć jako kolejny nośnik wartości który istnieje tak jak każda waluta i złoto czy inny środek płatniczy - tylko w celu ułatwienia wymiany produktów i usług.
Naprawdę polecam przeczytać, bo mnie załamało że tu na mirko prawie nikt nie ogarnia czym jest pieniądz i jaką pełni funkcję:
Omiń pierwszą część która jest o tym skąd się bierze wartość coinów i że nie jest poparta żadnym pieniądzem, w drugiej części jest to o
Nie rozumiem, dlaczego wy którym najbardziej powinno zależeć na steemie nie robicie nic żeby to ratować tylko udajecie że nie ma problemu...
@cyberpunkbtc: (╯︵╰,)
Przeczytaj może jakiś whitepaper, zanim zaczniesz takie głupie rzeczy pisać.
Problem w tym, że Ty nie atakujesz Steema, tylko swoje mylne wyobrażenie o tym czym Steem jest i jak