Aktywne Wpisy
Polejmnie +28
Kiedy bezmyślna madka i kierowca BMW spotykają się na pasach #rozowepaski #matki #wypadek #polka #wykop40plus #bmw

mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy moglibyście być z kobietą 25-28 lletnią która poszła na studia kilka lat później (powoden były problemy rodzinne, osobiste, finansowe) i studiuje np. pielęgniarstwo, stomatologię albo inny wymagający kierunek?
Boję się że do końca życia będę samotna bo nikt nie zechce się z tego powodu ze mną związać.
#zwiazki #mirabelkaszukamirka
───────────────────
Czy moglibyście być z kobietą 25-28 lletnią która poszła na studia kilka lat później (powoden były problemy rodzinne, osobiste, finansowe) i studiuje np. pielęgniarstwo, stomatologię albo inny wymagający kierunek?
Boję się że do końca życia będę samotna bo nikt nie zechce się z tego powodu ze mną związać.
#zwiazki #mirabelkaszukamirka
───────────────────

https://fnordprefekt.de/
#bitcoin
teee w ogóle chłopie gdzie wsiąkłeś? od rajdu januszy na krypto cię tu prawie nie widzę a jeszcze masz bordo :/
@cyberpunkbtc: dokładnie to samo powiedziałem na początku @noisy ale do niego nic nie dociera to fanatyk wszystkiego w co wejdzie, najpierw wszedł w BitsharesX, tłumaczyłem mu dlaczego DPOS to kopia sejmu i dlaczego padnie, on naganiał aż padło, później wszedł w Steem, stał się fanatykiem steema i naganiał tutaj,
@cyberpunkbtc: acha jeszcze zapomniałem dodać Larimer i szajka zmieniają podaz jak im pasuje LOL.
https://steemit.com/@cyberpunkbtc
Ale będzie foch
Tu nie ma nawet nad czym dyskutować, źródła dochodu nie może to przetrwać. Komu będziesz sprzedawał te steem dolary? Kto i po co będzie chciał je od ciebie kupić?
Przecież to oczywiste
@pawlo74: wojna między wielorybami już dawno jest :)
@cyberpunkbtc: narazie jeszcze głupich spekulantów nie brakuje no i gruby kupuje bo potrzebuje więcej władzy, zjadają sami siebie. To dąży do dyktatury aż do momentu kiedy plebsior zacznie zauważać co się dzieje i uciekać w panice :)
Są ludzie którzy skupują steemy żeby podbić swój steem power. Większy steem power = większa widoczność w sieci (np. Jako przyszły reklamodawca) ale tez większa moc oddziaływania na innych i większa siła decyzyjna dalszego rozwoju blockchaina.
Coraz więcej blogów przenosi się na steem i powstają nowe projekty oparte o te sieć.
Ja uważam że spoko to jest ale bez źródła dochdu to nie ma prawa przetrwać i tyle. Ludziom nie będą się czarowały miliony $ z niczego bez przerwy. W końcu ktoś od tych użytkowników to kupuje i tylko tak realizują zyski z tego.
@cyberpunkbtc: może kiedyś zrezygnują ze steema i drukowania a zaczną używać bitcoina wtedy wszyscy się tam przeniesiemy, ja też mam tam konto bardzo długo ale nie będę ani tam pisał ani promował bo nie chcę nabijać kabzy grubemu.
@pawlo74: Sieć nie używa bitcoina żeby go nie zaspamować treściami. Bitcoin nie jest jeszcze gotowy na przechowywanie takiego ogromu informacji jakie przechowuje sieć Steem. Plusowanie postów, pisanie wpisów i komentarzy na sieci Bitcoina z zerowymi opłatami? W tym momencie niewykonalne.
Traktuj Steema jako sidechain Bitcoina. Może w przyszłości