Aktywne Wpisy

Miałem dzisiaj nie siedzieć, myślałem żeby się nie wypowiadać na pewien temat.
No ale widzę kolejny kretyński komentarz wykopka i nie mogę.
Nie wypowiem się na ten temat bezpośrednio, bo nie o to mi chodzi, ale @farbowanylisek, @Marek_Tempe i @wiszal będą wiedzieli o jakich personach mówię.
Czy wy tacy jesteście takimi, za przeproszeniem debilami, mentalnymi gimbusami, że nie potraficie się odpowiednio zachować w pewnych sytuacjach, czy naprawdę tak
No ale widzę kolejny kretyński komentarz wykopka i nie mogę.
Nie wypowiem się na ten temat bezpośrednio, bo nie o to mi chodzi, ale @farbowanylisek, @Marek_Tempe i @wiszal będą wiedzieli o jakich personach mówię.
Czy wy tacy jesteście takimi, za przeproszeniem debilami, mentalnymi gimbusami, że nie potraficie się odpowiednio zachować w pewnych sytuacjach, czy naprawdę tak

Umeraczyk +35
Tak właśnie załatwiam frajerów
źródło: comment_1622399478i5LiXD38kJS2vij2QFUbNY
Pobierz

źródło: comment_rq5OdfdIquQOacMj7DhA3U07d0SvmRFK.jpg
Pobierzogólna teza z wykształceniem kierunkowym na stanowisko nie jest zła opcją ( ͡° ͜ʖ ͡°)
O ile nie jest
W prawie żadnej dużej firmie na stanowiskach z górnej półki nie ma 50% kobiet, ale ktoś uważa na lewicy, że to super pomysł ¯\_(ツ)_/¯
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Tak nas szybko pierwsze co mi przyszło do
http://nationalpost.com/opinion/bruce-pardy-meet-the-new-human-rights-where-you-are-forced-by-law-to-use-reasonable-pronouns-like-ze-and-zer
@paramedic44: To się z niego wyprowadź, chyba że jak większość jesteś mocny tylko w gębie.
Spoko zamierzam :)
Wziąłem sobie do serca polaczkowate "konowały w---------ć" ;)