Wpis z mikrobloga

@galaktyczny_pingwin: dobre pytanie, w zasadzie to mam na lato kupione już kilka parek "dobrej jakości" więc postanowiłem kupić sobie jakieś bardziej beatersowe buty, cena nie grała dla mnie roli dopóki nie miałbym płacić śmiesznych reselli (np jak 1500zł za vansy fear of god XD). Do tego chciałem coś co będzie mi pasowało na wiosne pod czerwone kolory bo mam kilka szmat które chciałbym ładnie przyfitować, i tak padło na te trampki
@galaktyczny_pingwin: dzięki za miłe słowa!
@ZawszeMyjeKubkiOctem: fakt, cena to jest w tym przypadku jakiś żart ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@mafiozorek3: nie było dla mnie priorytetem żeby to było akurat CdG. Chciałem kupić jakieś beatersy które mógłbym przyfitować w zasadzie do wszystkiego a w szczególności do paru itemków które mam w szafie i kurzą się bo nie mam z czym ich nosić. Wpadły mi w oko
@NDSS:

Nigdy nie wiem czy wpisy tego typu po prostu troluja xD przecież to zwykle trampki z jakimś serduszkiem narysowanym

Nie trollują, naprawdę są tacy ludzie. Dużo ich pod tagiem #streetwear
Dla mnie to jest chore płacić tyle za logo (bo nie oszukujmy się, że niby jakaś superjakość), ale co kto lubi.
@NDSS ja myślę że troll, beatersy, przyfitować, itemki, wtrącanie angielskich słów co chwila, no i przede wszystkim trampki z serduszkiem :-D no chyba że op ma 13 lat
@anenya: jestem trochę starszy niż te 13 lat, po prostu jestem #!$%@? ( ͡° ͜ʖ ͡°) co do angielskich słówek które wtrącam co chwilę to z przyzwyczajenia, imo nie ma dobrych polskich odpowiedników do niektórych słówek ze slangu "stritłerowców"