Aktywne Wpisy

SzubiDubiDu +214
O proszę, są zdjęcia jak Wojtek dzielnie walczy ze złymy blachosmrodziarzami. Tylko uroczo przemilczał temat, że kierujący autami po prostu omijali busa rozkraczonego na środku drogi a on z konfiturą blokowali DDR.
NIE ZESRAJCIE SIĘ Z TEKSTAMI TYPU "BLACHOSMRODZIARZE NIECH STOJĄ DO RANA AŻ ODJEDZIE BUS ( ͡º ͜ʖ͡º)
#motoryzacja #polskiedrogi #samochodoza #konfitura
NIE ZESRAJCIE SIĘ Z TEKSTAMI TYPU "BLACHOSMRODZIARZE NIECH STOJĄ DO RANA AŻ ODJEDZIE BUS ( ͡º ͜ʖ͡º)
#motoryzacja #polskiedrogi #samochodoza #konfitura
źródło: 641631012_1230505802546979_8996035210045032797_n
Pobierz
KaraBooska +141
#alkoholizm 1130 dni bez alko. Już czuję, że nie potrzebuje nawet liczyć. Demon pokonany. Ostatnio byłem nawet na imprezie gdzie alko lało się strumieniami i nawet nie ruszyłem. Mało tego, mega fajnie się bawiłem!

Szukam pythonowców do zespołu śmieszków ( ͡° ͜ʖ ͡°) w swojej firmie, generalnie szukam 2-3 osób które będą potrafiły tworzyć w django kod, czasami umawiać się na spotkania i napisać coś sensownego i śmiesznego na slacku. Od 5k do 7k netto na b2b/uod/uoz, potrzebuję kogoś kto posiada już jakies doświadczenie komercyjne lub ekwiwalent w realizacjach open source / nauki we własnej zakresie (jak umiesz ogarnąć projekt i kod to pomimo braku doświadczenia chętnie pogadam (✌ ゚ ∀ ゚)☞). Zależy mi na samodzielności w dowiezieniu projektu pod okiem bardziej doświadczonych osób.
Już kilka wykopków pracuje u nas więc będzie jak w domu dla potencjalnego nowego śmieszka ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Zainteresowanych zapraszam na PW z jakąś listą przydatnych rzeczy / doświadczeniem które się posiada, a potem pogadamy sobie na grillu / przy wódce / piwie (niepotrzebne skreślić)
źródło: comment_GrshMKnLOmcW5YfFQe0xrLJUn739Zqsc.jpg
PobierzPLN ale dzięki za uwage
Komentarz usunięty przez autora