Wpis z mikrobloga

Hej mikrusy i mikraski

TU JEST LINK DO UTWORU MWJ - L'AF (MWJ Remix)

Mam klienta który jest bardzo wymagający. Robię muzykę pod film z pokazu i to już jest 3 (słownie: trzeci) projekt jaki dla niego wykonałem (°° . Jestem zadowolony ze swojej muzyki, ale wiem, że nie każdemu musi się podobać ,więc staram się jak mogę, by sprostać wymaganiom. Czasem sobie myślę "hej mwj jesteś cienki jak d--a wenrza w te klocki, zajmij się choćby nie wiem, sadzeniem marchwi" i wtedy owijam się kocem i płaczę...()Ale ja nie o tym. Wbijcie proszę na ten utwór i dajcie mi znać w komciach czy supcio czy obciach czy jednak marchew. Pozdrawiam was serdecznie.((oo))

#muzyka #muzykaelektroniczna #flstudio #edm #tworczoscwlasna #produkcjamuzyki #mwj
MWJsoundspectrum - Hej mikrusy i mikraski 

TU JEST LINK DO UTWORU MWJ - L'AF (MWJ ...

źródło: comment_AADmtSzX4gtSTiQVdE72ZKTWvQoYeoAK.jpg

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MWJsoundspectrum: ciężko rozpoznać co to za akord. Dlatego tak rzadko się gra akordy na gitarze basowej. Dół powinien być raczej zarezerwowany dla sekcji rytmicznej.

• Odpowiedz
@MWJsoundspectrum: 0:46 AAAA fałszyk na tym bassie, albo może zbyt mocne detuny dałeś na danych synthach? Później pięknie się wkręca. Jakiś temat trąbkowy zamiast tego sampla mógłbym Ci nawet tam dograć, bo mi nawet spoko bangla poza paroma minifałszami
  • Odpowiedz
@William_Lawson

Stary, też to słyszę, nie wiem dlaczego to tak zostawiłem, z lenistwa chyba () ogólnie niby siedzi w skali ale w flu próbowałem go pitchować i wydawało mi się że to najlepsza opcja ze wszystkich najgorszych. Dobrze że tylko 2 (4?) razy pierdzi poza skalą :D

Ściągam go dzisiaj z kanału i wrzucę poprawioną wersję. (Jessu jaki wstyd przed całą polską producencką xD)

A co do
  • Odpowiedz
@MWJsoundspectrum: pokombinuj z bassem, zmień dźwięk, użyj innego vst. On nie jest jakiś super unikalny tak szczerze, więc da radę zrobić podobny. Jeżeli chcesz to podklep mi wcześniej jakąś część do wrzutu, albo część gdzie mogę sobie pograć na trąbce. Poimprowizuję coś, wyślę Ci i sobie dopasujesz. Jedynie podaj mi skalę w jakim jest utrzymany kawałek :)
  • Odpowiedz