Aktywne Wpisy

haakenn +6
Mirki jest inba na grupie klasowej. Dzieciaki miały egzamin na kartę rowerową i jest afera wśród rodziców o jeden obrazek. Z chęcią wysłucham opinii ekspertów. KTO MA TUTAJ PIERWSZEŃSTWO?
#kiciochpyta #rower #samochody
#kiciochpyta #rower #samochody
źródło: 1000016705
Pobierz
Pally +19
źródło: 1747876983670834
Pobierz

TU JEST LINK DO UTWORU MWJ - L'AF (MWJ Remix)
Mam klienta który jest bardzo wymagający. Robię muzykę pod film z pokazu i to już jest 3 (słownie: trzeci) projekt jaki dla niego wykonałem (╯°□°)╯︵ ┻━┻. Jestem zadowolony ze swojej muzyki, ale wiem, że nie każdemu musi się podobać ,więc staram się jak mogę, by sprostać wymaganiom. Czasem sobie myślę "hej mwj jesteś cienki jak d--a wenrza w te klocki, zajmij się choćby nie wiem, sadzeniem marchwi" i wtedy owijam się kocem i płaczę...(╥﹏╥)Ale ja nie o tym. Wbijcie proszę na ten utwór i dajcie mi znać w komciach czy supcio czy obciach czy jednak marchew. Pozdrawiam was serdecznie.(⌒(oo)⌒)
#muzyka #muzykaelektroniczna #flstudio #edm #tworczoscwlasna #produkcjamuzyki #mwj
źródło: comment_AADmtSzX4gtSTiQVdE72ZKTWvQoYeoAK.jpg
PobierzNiepotrzebnie schodzą na dół bo za smutno, czy źle to brzmi?
Stary, też to słyszę, nie wiem dlaczego to tak zostawiłem, z lenistwa chyba (╥﹏╥) ogólnie niby siedzi w skali ale w flu próbowałem go pitchować i wydawało mi się że to najlepsza opcja ze wszystkich najgorszych. Dobrze że tylko 2 (4?) razy pierdzi poza skalą :D
Ściągam go dzisiaj z kanału i wrzucę poprawioną wersję. (Jessu jaki wstyd przed całą polską producencką xD)
A co do