Aktywne Wpisy
Jestem programistą z 4 letnim doświadczeniem. Które auto z salonu? Wszystkie 1.5 benzyna 150 KM. Golf manual, reszta automat.
Mam już różne oferty na Golfa z salonów, ale w sumie to trochę większym kosztem można mieć A3... a znów trochę większym A4...
Zawołam was end of week co kupiłem.
#samochody #motoryzacja #audi #volkswagen #golf #carboners #mechanikasamochodowa #programowanie
Mam już różne oferty na Golfa z salonów, ale w sumie to trochę większym kosztem można mieć A3... a znów trochę większym A4...
Zawołam was end of week co kupiłem.
#samochody #motoryzacja #audi #volkswagen #golf #carboners #mechanikasamochodowa #programowanie
Które?
- Golf 8 (120k PLN) 30.6% (76)
- A3 (140k PLN) 19.0% (47)
- A4 (160k PLN) 50.4% (125)
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Jak można nie kochać piłki nożnej to nie czaję, tyle emocji, do samego końca, zawał miałem jak Ronaldo podbiegał do karnego xD Nic nigdy takich emocji wam nie da jak takie dwumecze jak wczorajszy i dzisiejszy, coś pięknego...
FORZA JUVE
#mecz #juventus #pilkanozna
Komentarz usunięty przez autora
#pdk
@Minieri: no przecież tylko plebs się tym jara ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wielki dwumecz. Wielki powrót. Dyskusyjna decyzja na 15 sekund przed końcem podstawowego czasu gry. Wielkie ćwierćfinały. Zajebiste widowisko.
Choć też do 93. minuty wiele układało się Juventusowi świetnie. Fatalny błąd Navasa, stykowa sytuacja przy bramce Isco, poprzeczka Varane'a. Wszystko układało się im dobrze, w sumie taki był warunek sukcesu.
I się zdrzemnęli w ostatniej akcji. Chyba już byli w dogrywce myślami.