Aktywne Wpisy
JoMaHaa +1230
Mirki, co to się to ja nie...
Robię na sortowni w #inpost patrzę po taśmie jedzie paczka z napisem, że w środku jest bomba, no to ja taśma stop, wciskam ROP caly obsrany juz jestem, bo to na tych tasmach sie ciagle paczki obijają, całą hale ewakuujemy, dzwonie na bagiety, szybko przyjechali saperzy z tym swoim robocikiem, otwierają to a tam skarpety i Merci...
Teraz bagiety szukają tego śmieszka plus dyrektor kontaktuje
Robię na sortowni w #inpost patrzę po taśmie jedzie paczka z napisem, że w środku jest bomba, no to ja taśma stop, wciskam ROP caly obsrany juz jestem, bo to na tych tasmach sie ciagle paczki obijają, całą hale ewakuujemy, dzwonie na bagiety, szybko przyjechali saperzy z tym swoim robocikiem, otwierają to a tam skarpety i Merci...
Teraz bagiety szukają tego śmieszka plus dyrektor kontaktuje
marekmarecki44 +336
Pytam bardzo poważnie bo nie wiem jak postąpić. Wszystko sobie przemyślałam i podjęłam decyzję tylko nie chce go jeszcze bardziej ranić niż muszę. Sytuacja wygląda tak że byliśmy razem 11 lat i do tej pory układało się bardzo dobrze. Żadne z nas ślubu i dzieci nie chciało i było ok. On nagle wpadł na taki pomysł i się oświadczył... Odmówiłam z tego powodu że ja tego nie chce i mieliśmy inne ustalenia. Pomimo tego chciał ze mną nadal być ale zaczęły się rozmowy o rodzinie i dzieciach. Widzę że jemu zależy ale mi nie, ja nie takiego życia chce. Muszę to skoczyć dla dobra nas obojga tylko jak to zdobić żeby nie ranić go bardziej?
#zwiazki #miloscs #przegryw #logikarozowychpaskow #rozowepaski #rozstania #madki
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
@dnasstorm: Jasne, ale powstrzymuje go głównie fakt, że to nie przystoi, by uprawiać seks na ulicy :). Nie racjonalna decyzja, by tego nie robić
Komentarz usunięty przez autora
Co? Głównie to, że nie przystoi? Głównie? (╥﹏╥)