Aktywne Wpisy

snorli12 +63
Nigdy nie zdawałem sobie sprawy, że tradycyjna polska dieta, którą jadłem od małego jest tak tucząca i nie zdrowa. Jako dziecko zawsze miałem problemy z nadwagą od przedszkola aż po liceum. Co ciekawe nie jadłem fast foodow ani żadnego śmieciowego żarcia itp. podstawą diety były zupy, ziemniaki na wszelkie sposoby, mleko, kompoty domowe, białe pieczywo, wieprzowina oraz mięso z kurczaka. Dopiero gdy moja siostra widząc jak tyją jej dzieci na jedzonku dziadków

wojna +460
George Clooney: “The threat of climate change is real”
Też George Clooney i jego prywatny odrzutowiec, który emituje więcej CO2 podczas jednego lotu niż twój samochód w ciągu całego życia.
#klimat #ekologia #heheszki #humorobrazkowy
Też George Clooney i jego prywatny odrzutowiec, który emituje więcej CO2 podczas jednego lotu niż twój samochód w ciągu całego życia.
#klimat #ekologia #heheszki #humorobrazkowy

nawet jakby franek smuda wzial taka barcelone to by z nia wygrywal wiec wlasnie kunszt trenera mozna zobaczyc w takich meczach jak ten, no chyba ze trener nie ma zadnej charyzmy i pomysłu to przeżywamy taki wieczór jak dziś, #!$%@?
jest mi glupio ze majac 28 lat tak przeżywam odpadnięcie ulubionej drużyny z ligi mistrzów, pozdrawiam
#mecz #pilkanozna #fcbarcelona
Komentarz usunięty przez moderatora
i cieszę się ze świeżej krwi w LM - Roma, Live, jestem za Realem ale jakby odpadli w tak frajerski sposób (o czym w sumie byłem przekonany obserwując ligę i się miło zaskoczyłem) z drużyną teoretycznie słabszą to też bym się cieszył, bo zawsze to nie oglądanie powtórki z poprzedniego
Mam nadzieję że Real wygra 3 raz a później przyda się zmiana lidera, chciałbym żeby wszyscy najlepsi gracze przestali w końcu przechodzić do Barcy/Realu i jakaś inna drużyna się wybiła bo nudzi mnie oglądanie ciągle tego samego i te same wojenki między ograniczonymi fanami tych drużyn.