Wpis z mikrobloga

jako dorosły kibic Barcelony jest mi po prostu smutno, Valverde jest po prostu frajerem na równi z Emerym, niestety.
nawet jakby franek smuda wzial taka barcelone to by z nia wygrywal wiec wlasnie kunszt trenera mozna zobaczyc w takich meczach jak ten, no chyba ze trener nie ma zadnej charyzmy i pomysłu to przeżywamy taki wieczór jak dziś, #!$%@?
jest mi glupio ze majac 28 lat tak przeżywam odpadnięcie ulubionej drużyny z ligi mistrzów, pozdrawiam
#mecz #pilkanozna #fcbarcelona
  • 9
@zavalita: Zidane dysponuje mocniejszą kadrą teoretycznie, ale mimo wszystko jest trenerem który ma charyzmę, i nikt temu nie zaprzeczy, ogólnie nie miałem na celu porównywania systuacji w FCB do sytuacji w RM, jasne jest że barca ma dołek a Real teraz jest na fali, a na początku sezonu było na odwró ale bez jaj - to jest żenada i kompromitacja, wklejcie ktoś ten obrazek z Faktu
@maxym1990: ja się cieszę bo w końcu poczuli to co PSG rok temu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

i cieszę się ze świeżej krwi w LM - Roma, Live, jestem za Realem ale jakby odpadli w tak frajerski sposób (o czym w sumie byłem przekonany obserwując ligę i się miło zaskoczyłem) z drużyną teoretycznie słabszą to też bym się cieszył, bo zawsze to nie oglądanie powtórki z poprzedniego
@maxym1990: chciałbym ale w takie cuda nie wierzę, Sevilla jest po prostu za słaba ;p

Mam nadzieję że Real wygra 3 raz a później przyda się zmiana lidera, chciałbym żeby wszyscy najlepsi gracze przestali w końcu przechodzić do Barcy/Realu i jakaś inna drużyna się wybiła bo nudzi mnie oglądanie ciągle tego samego i te same wojenki między ograniczonymi fanami tych drużyn.