#heheszki #bagiety #cbs #policja 1. Bądz funkcjonariuszem cbś, the best from the best of the best; 2. Kupuj po służbie w sklepie; 3. Zobacz, że do sklepu wchodzi uzbrojona napastniczka; 4. Schowaj się za półką z czipsami; 5. Nie próbuj z ukrycia powiadomić przez komórkę innych bagiet; 6. Po napadzie nie próbuj wyjść ze sklepu, żeby zobaczyć dokąd poszła napastniczka i ustalić inne szczegóły; 7. Nagraj się w sklepowym monitornigu; 8. Brak profitu Tylko pani sklepowa miała jaja.
@sargento: Kurde kisnę xD To ja nie będąc funkcjonariuszem bym chociaż powiadomił służby xD @maad: Niby tak, ale nie do końca :v Na służbie jest się cały czas gdybyś nie wiedział ;)
No k%@# gdzie xD Mi wychodzi bez kozery 65% w ponad 3 lata. Od kwietnia 910zł, a jak kupiłem płaciłem 553zł. Oby w tym była wliczona ciepła woda lub sprzątanie klatki... ale niet.
1. Bądz funkcjonariuszem cbś, the best from the best of the best;
2. Kupuj po służbie w sklepie;
3. Zobacz, że do sklepu wchodzi uzbrojona napastniczka;
4. Schowaj się za półką z czipsami;
5. Nie próbuj z ukrycia powiadomić przez komórkę innych bagiet;
6. Po napadzie nie próbuj wyjść ze sklepu, żeby zobaczyć dokąd poszła napastniczka i ustalić inne szczegóły;
7. Nagraj się w sklepowym monitornigu;
8. Brak profitu
Tylko pani sklepowa miała jaja.
https://fakty.tvn24.pl/ogladaj-online,60/kobieta-okradala-sklep-policjant-po-sluzbie-chowal-sie-za-kartonami,827912.html
@maad: Niby tak, ale nie do końca :v Na służbie jest się cały czas gdybyś nie wiedział ;)