Aktywne Wpisy
FejsFak +397
Wrzucam zdjęcie a plusy same lecą
#stepujacybudowlaniec
#stepujacybudowlaniec
mirko_anonim +5
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#redpill #zwiazki #podrywajzwykopek #rozwojosobisty #rozwojosobistyznormikami #blackpill #tinder
Rozumiem, że można narzekać nad swoim losem i się poużalać (chwilę), mieć słabsze momenty życiowe. Ale nie rozumiem czemu trwacie w tym stanie i nic z tym nie robicie? Głównie adresuje te słowa do leniwych przegrywów z tagu blackpill. Sytuacja wygląda tak, że owszem - życie nie jest sprawiedliwe. Jeden facet rodzi się w rodzinie milionerów i przez całe życie nie musi
#redpill #zwiazki #podrywajzwykopek #rozwojosobisty #rozwojosobistyznormikami #blackpill #tinder
Rozumiem, że można narzekać nad swoim losem i się poużalać (chwilę), mieć słabsze momenty życiowe. Ale nie rozumiem czemu trwacie w tym stanie i nic z tym nie robicie? Głównie adresuje te słowa do leniwych przegrywów z tagu blackpill. Sytuacja wygląda tak, że owszem - życie nie jest sprawiedliwe. Jeden facet rodzi się w rodzinie milionerów i przez całe życie nie musi
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Został sam motocykl W0 XDDD
I tak i tak miałem zmieniać auto na większe, wiadomo dlaczego.
Za 3 dni kończyła mi się gwarancja, 20 kwietnia miałem do zapłacenia OC/AC - 3100zł więc raczej bez sensu było ją naprawiać, ubezpieczać i sprzedawać. Wartość pojazdu wyliczyli na 45k na kolejny rok a za więcej rozbitego bym raczej nie sprzedał. Mogłem niby zostawić go dla żony bo w końcu robi prawko ale nie wiem czy mnie stać na 3 pojazdy, co roku 8k pln na ubezpieczenia...
Nie da się przenieść tablic nie? :(
@Oskarek89: Bo się roztyłeś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Oskarek89: Jak ten czas przeleciał ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@pomarancza_testovirona: Nie ma szkody całkowitej, ASO wyliczyło naprawę na 36k, auto warte 44-45k.
Z PZU dostanę w gotówce ~25k i za Mazdę 18-19k i wyjdzie mi 43-44k.
@Oskarek89: #!$%@? dalej zamiast trenować?
@Oskarek89: w końcu może kupisz coś, co można nazwać samochodem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Oskarek89: Będziesz mógł mieć teraz (jak będą wolne oczywiście) W1 XDDDD ;)