Wpis z mikrobloga

Półtora tygodnia minęło od rozstania z różowym a ja dalej smutny. Ciągle mam przed oczami piękne chwile które razem spędzilismy. Nie martwię się o to że nie znajdę nikogo innego bo wiem, że na pewno znajdę ale boli mnie ta strata jak cholera. Ehh. Ciekawe za ile mi przejdzie.
#rozstanie
#zwiazki
#zalesie
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@p0tato: @gien: @Maaska: @myster007: @PiccoloColo: Dziękuje wam za miłe słowa. Serio. Boli serce jak myślę, że straciłem kogoś kogo kochałem mimo wielu kłótni czy dobrych chwil. Wspieralismy się, pomagalismy sobie, ale jednak wyszły różnice i jej uczucie do mnie się chyba rozpłynęło. Myślałem, że da się to naprawić bo miała półtora tygodnia żeby się zastanowić nad tym czy chce ratować związek ale
  • Odpowiedz
@sprawa Fajnie, że jednak nie okazujesz negatywnych uczuć do niej. Nie wierzę w przeznaczenie, ale jeśli dajesz radę w kontaktach damsko męskich to masz szansę spotkać kogoś z kim możesz zbudować prawdziwy monolit. :p
  • Odpowiedz
a się to naprawi

@sprawa: zastanawiasz się za ile Ci przejdzie? u mnie już prawie 2 i pół miesiąca od rozstania i nadal się cierpi. Są momenty lepsze, ale są też chwile totalnego doła. Trzymaj się Mirku. Ja też wierzę, że z czasem to mija.
  • Odpowiedz