Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
Chciałabym założyć konto na badoo, ale się trochę cykam. Czemu? Bo chciałabym tam znaleźć miłość życia, a 1,5 roku w samotności po poprzednim 3 letnim związku robi swoje... ( ͡° ʖ̯ ͡°) Warto? Jest tam co jeszcze prócz ruchaczy i stulei? ;; Czuję że zaczyna mnie łapać lekka deprecha z tej samotności... ;;

#badoo #tinder #rozowepaski #niebieskiepaski #pytanie #kiciochpyta #milosc #zwiazki
  • 69
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Na jakim portalu byś noe założyła przygotuj się na 3XF. Falę Fotek Fiutów. Mamy wiosnę więc życzę tobie powodzenia w poszukiwaniu drugiej połowy!
  • Odpowiedz
@minut: Ja wychodzę z założenia, że jeżeli Ty tam się pokażesz to i ktoś kto Ci podpasi może mieć podobnie.

Ja miłość życia znalazłem na tinderze, hehe.

Okazje trzeba kreować. Powodzenia
  • Odpowiedz
@minut: na badoo siedzi największa patologia. Same sebki i karyny...miałem kiedyś współlokatora, który non stop tam siedział. Robił w jakimś MLM, co chwile sobie jakaś niestabilną psychicznie sprowadzał na ruchanie z badoo właśnie i opowiadał jakim to on jest k---a KIMŚ. Biznesmen i do tego „ruchanie na zawołanie” xD badoo to rak, już tinder ma więcej sensu
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@GetRekt: aż taka tam patologia? ( ͡° ʖ̯ ͡°) Nie jestem karną, normalna ładna dziewczyna - 60/170 - ino bez znajomych bo cały czas w piwnicy ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz