Aktywne Wpisy
akro81 +1112
Mój post na mikroblogu dotyczący zwandalizowania Toyoty Celiki 5 generacji przez łódzkich studentów podczas Juwenaliów PŁ mający 1200 plusów i realny wpływ na możliwości odszukania sprawców tego zdarzenia został usunięty. Prawdopodobnie dlatego, że studenci zostali tam nazwani przeze mnie w sposób niewulgarny, choć w pewnym sensie obraźliwy.
Ok, rozumiem, emocje delikatnie mnie poniosły, choć i tak starałem się ważyć na słowa. Trudno, żeby nie poniosły przy takiej sytuacji, ale na przyszłość będę
Ok, rozumiem, emocje delikatnie mnie poniosły, choć i tak starałem się ważyć na słowa. Trudno, żeby nie poniosły przy takiej sytuacji, ale na przyszłość będę
źródło: toyota
Pobierz
affairz +336
KOCHANIII (zachrypniętym głosem jak Pani Seneszyn)
Jeśli Marszałek @mickpl nie wróci (a towarzysz prowadzący Białkov robi wszystko, żeby nie wrócił) będziemy musieli wybrać nowego marszałka. Chciałbym nieskromnie zaproponować swoją skromną kandydaturę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Poniżej moje główne atuty, poparte załączonym listem referencyjnym od poprzedniego pracodawcy:
- jestem wytrwały, zajmuję się tym
Jeśli Marszałek @mickpl nie wróci (a towarzysz prowadzący Białkov robi wszystko, żeby nie wrócił) będziemy musieli wybrać nowego marszałka. Chciałbym nieskromnie zaproponować swoją skromną kandydaturę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Poniżej moje główne atuty, poparte załączonym listem referencyjnym od poprzedniego pracodawcy:
- jestem wytrwały, zajmuję się tym
źródło: rentierz
Pobierz

źródło: comment_pNttE1nYpH3l5bBLsXU0DDXLn6sSHvJ8.jpg
PobierzManipulacja godna pracownika innej redakcji TVN-u ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_UARRXaOJpPHqfCYa0Ygv8TPRQXYw4WZp.jpg
Pobierza cały "ból d--y" wynika chyba z tego, że to pokazuje iż nasi piłkarze nie mają wygórowanych ambicji.
brawo on
@ChoNoTu: Nie o to chodzi. Chodzi o fakt, że kiedy Ronaldo strzeliło już 33lata i najwyraźniej pod grubą warstwą żelu mózg zaczął dojrzewać(w końcu), dotarło do niego iż prężenie klaty po każdym golu to może już mu nie przystoi. Bo nie wiem jak Ty, ale ja sobie nie wyobrażam np. takiego Buffona(po każdej
A tak na poważnie to cieszynka CR7 jest strasznie żenująca, zero spontaniczności.
A Grosik fajnie się ucieszył z bramki, warto było dla tylu bulow d--y.
źródło: comment_O81GDymGsUFw8VVSl8UTelO2Fl81AwEN.jpg
Pobierz