Wpis z mikrobloga

@magucio: no ale nie ma co grosika usprawiedliwiać. tak to ja mógłbym się cieszyć z gola w meczu towarzyskim, a dla ziomka zarabiającego miliony na harataniu w gałę przez całe życie oczekuje się realniejszego spojrzenia na takie wydarzenie.
  • Odpowiedz
@gwynebleid: @Oskarek89: nie rozumiem tego bólu d--y o cieszynkę Grosika. Facet ma teraz ciężki, grał w wymarzonej PL, a teraz jego klub jest na granicy spadku do 3 ligii, dodatkowo co jakiś czas wypada z 11. Po prostu cieszy się, że udowodnił swoją wartość i brak formy w klubie nie powinien go skreślać
  • Odpowiedz
nie widzisz roznicy miedzy strzelenem gola barcelonie, a jakimś tam koreanczykom i to w towarzyskim meczu xD

@ChoNoTu: Nie o to chodzi. Chodzi o fakt, że kiedy Ronaldo strzeliło już 33lata i najwyraźniej pod grubą warstwą żelu mózg zaczął dojrzewać(w końcu), dotarło do niego iż prężenie klaty po każdym golu to może już mu nie przystoi. Bo nie wiem jak Ty, ale ja sobie nie wyobrażam np. takiego Buffona(po każdej
  • Odpowiedz
@ChoNoTu: Wiem, jego styl bycia. Ale mnie osobiście nic tak bardzo nie kłuje w oko jak szpanerstwo, dlatego pomimo że jest zajebistym graczem nigdy jego fanem nie byłem.
  • Odpowiedz